Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ZARA e - shop: Μην χάσεις την απίστευτη προσφορά για το πιο ανάρπαστο φόρεμα του καλοκαιριού

Έχει απίστευτη τιμή!

20 Απριλίου 2020 10:34
ZARA e - shop: Μην χάσεις την απίστευτη προσφορά για το πιο ανάρπαστο φόρεμα του καλοκαιριού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για μια ακόμα φορά τα καταστήματα Zara τρέχουν μια προσφορά που θα βάλει "φωτιά" στις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις. Ένα από τα τοπ μίντι φορέματα είναι σε έκπτωση κι όταν μαυρίσετε θα μοιάζετε με μαύρη γαζέλα μέσα σε αυτό.

Η μαύρη γαζέλα ως γνωστόν είναι η Ναόμι Κάμπελ που με το σοκολατί χρώμα της και τις συγκλονιστικές αναλογίες της έχει τρελάνει πασίγνωστες πασαρέλες. Ωστόσο, μπορείτε κι εσείς να γίνετε μια μαύρη γαζέλα αφού το λιλά φόρεμα από τα Zara θα αναδεικνύει το μαύρισμά σας και το κόψιμο του καλύπτει όποια ατέλεια μπορεί και να υπάρχει στο σώμα σας. Σου βρήκαμε, επίσης, και τα απόλυτα mules για να συνδυάσεις το συγκεκριμένο σχέδιο. Δες τα!

Ακόμα και οι πιο... αφράτες θα μπορέσουν να το φορέσουν. Μην ξεχνάτε κορίτσια πως το μαύρισμα κόβει και λίγο στα κιλά και σίγουρα θα έχουμε όλες λίγα παραπάνω αφού η καραντίνα δεν βοηθάει καθόλου στο... κόψιμο της όρεξης.

Να σημειωθεί, μάλιστα, πως το λιλά είναι ένα από τις τοπ αποχρώσεις για το καλοκαίρι του 2020!

ΜΙΝΤΙ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΥΦΑΝΣΗΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
Από 39,95 EUR τώρα μόνο 19,99 EUR
-45%
ΛΙΛΑ ΑΝΟΙΧΤΟ - 2751/555

Φόρεμα με σταυρωτό V ντεκολτέ και κοντό μανίκι. Λεπτομέρεια από συνδυασμένο ύφασμα στην ίδια απόχρωση. Φόδρα.

Στρίφωμα με τελείωμα με άνοιγμα στο μπροστινό μέρος. Κλείσιμο με κρυφό φερμουάρ στη ραφή και φαρδύ άνοιγμα με κουμπί.
Μπορείτε να το βρείτε εδώ και να το παραγγείλετε αμέσως

ZARA ξεπούλημα: Αγοράστε πλισέ φόρεμα σε τιμή σοκ - Κοστίζει 19,99€ από 39,95

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας παρουσιάζει τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς, που πρέπει να προσθέσετε στη ντουλάπα σας. Αυτή τη φορά, βρήκαμε για εσάς ένα φόρεμα από τα ZARA, που είναι σε προσφορά, καθώς κοστίζει μόνο 19,99€ από 39,95.

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, λόγω των μέτρων της Κυβέρνησης για την προστασία από την εξάπλωση του Κορωνοϊού, ωστόσο, ακόμα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας μέσω e-shop. Κοιτάζοντας λοιπόν, τα ρούχα της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε ένα σμαραγδί πλισέ φόρεμα, το οποίο και θα λατρέψετε. Σε περίπτωση, όμως, που δε θέλετε κάποιο φόρεμα, δείτε εδώ ένα mom fit ψηλόμεσο τζιν από Bershka, που πρέπει να αγοράσετε.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μίντι φόρεμα με V ντεκολτέ και κοντό μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα με λάστιχο. Λεπτομέρεια βολάν. Λάστιχο στη μέση. Φόδρα. Μπείτε εδώ και κάντε την αγορά σας τώρα.

ΠΛΙΣΕ ΦΟΡΕΜΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
39,95 EUR
19,99 EUR
-45%
ΣΜΑΡΑΓΔΙ - 4387/064

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share