Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πώς θα έπρεπε να είναι το ραντεβού με τον γιατρό;

1 Ιουνίου 2023 11:14
Πώς θα έπρεπε να είναι το ραντεβού με τον γιατρό;

Πολλές είναι οι φορές που έχουμε ανάγκη να κλείσουμε ραντεβού άμεσα με τον γιατρό. Εξίσου πολλές είναι οι φορές που μπορεί να μην έχουμε χρόνο να καλέσουμε τις ώρες που είναι ανοιχτό το ιατρείο ή να περιμένουμε στην αναμονή. Ποια θα ήταν η αντίδραση σας αν σας λέγαμε πως γνωρίζουμε πώς να βάλουμε ένα τέλος σε αυτό τον προβληματισμό; Το instadoctor.gr αποτελεί μια πλατφόρμα game changer στην εύρεση του γιατρού.

Ανακαλύψτε παρακάτω όλα τα προνόμια που μπορεί να προσφέρει σε όλους τους χρήστες, εντελώς δωρεάν.

Ευκολία και αμεσότητα στο κλείσιμο του ραντεβού

Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα που προσφέρει το instadoctor.gr είναι ότι οι χρήστες μπορούν να βρουν άμεσα τον γιατρό που τους ενδιαφέρει κοντά στην περιοχή τους, μέσα από μια ιδιαίτερα εύκολη διαδικασία. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε στην πλατφόρμα την ειδικότητα του γιατρού που επιθυμείτε να κλείσετε ραντεβού και την περιοχή σας. Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί μία λίστα αποτελεσμάτων με πληροφορίες για τον κάθε ειδικό. Αφού επιλέξετε αυτόν της προτίμησής σας, μπορείτε να δείτε άμεσα τις διαθέσιμες μέρες και ώρες του, ώστε να επιλέξετε το ραντεβού που σας βολεύει.

Άμεση εύρεση γιατρού

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο που προσφέρει το instaDoctor είναι ότι δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να επιλέξουν γιατρό μέσα από πάρα πολλές πληροφορίες που θα βρουν στο προφίλ του. Όπως οι σπουδές, η κατάρτιση, η προϋπηρεσία που διαθέτει, το κόστος επίσκεψης, η εξειδίκευση του, οι υπηρεσίες που προσφέρει, τα ταμεία που δέχεται, φωτογραφίες και βίντεο από το ιατρείο, εάν έχει κάνει κάποιες δημοσιεύσεις, τα συνέδρια που έχει συμμετάσχει, τους συλλόγους που είναι μέλος και πολλά ακόμα. Την ίδια στιγμή, μπορεί κανείς να βρει αξιολογήσεις από προηγούμενους ασθενείς, για να μπορέσει να διαπιστώσει αν αποτελεί τον κατάλληλο ειδικό για την περίπτωση του.

Εξειδικευμένη αναζήτηση

Εκτός όμως την ειδικότητα και την περιοχή, μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει διάφορα φίλτρα για να κάνει κάποια πιο εξειδικευμένη αναζήτηση. Για παράδειγμα, μπορεί να επιλέξει μια συγκεκριμένη υπηρεσία που τον ενδιαφέρει, όπως για παράδειγμα η λεύκανση δοντιών, αν αναλαμβάνει χειρουργεία, αν δέχεται παιδιά, αν δέχεται πληρωμή με κάρτα, αν δέχεται κάποια συγκεκριμένη ασφάλιση, αν υπάρχει πρόσβαση για ΑμεΑ, αν υπάρχουν ειδικά κόστη για ανέργους ή φοιτητές, και άλλες παρόμοιες πληροφορίες.

Γνώση για το κόστος της επίσκεψης πριν το ραντεβού

Ένα σημαντικό στοιχείο είναι πως στη σελίδα του κάθε γιατρού υπάρχουν όλες οι υπηρεσίες που προσφέρει, οι εξειδικεύσεις του και το αντίστοιχο κόστος. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα και με τις υπόλοιπες πληροφορίες που έχετε, μπορείτε να επιλέξετε τον ειδικό που σας ταιριάζει καλύτερα αλλά και που σας συμφέρει περισσότερο οικονομικά. Ακόμα, η χρήση της πλατφόρμας του instaDoctor είναι εντελώς δωρεάν για τους χρήστες.

Online ραντεβού

Θέλετε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αλλά δεν μπορείτε να επισκεφθείτε το ιατρείο του; Δεν υπάρχει πρόβλημα, καθώς μέσα από το instaDoctor μπορείτε να πραγματοποιήσετε το ραντεβού σας με βιντεοκλήση, εφόσον βέβαια η περίπτωσή σας το επιτρέπει.

Επισκεφθείτε σήμερα το instadoctor.gr και βρείτε τον γιατρό που θα γίνει ο μεγαλύτερος σύμμαχος για την υγεία σας, ανάμεσα σε δεκάδες ειδικότητες όπως:

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share