Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024

Ευγενία Νιάρχου: Η sexy κληρονόμος κάνει το δικό της "άνοιγμα" στο χώρο της μόδας!!! (PHOTOS)

29 Ιανουαρίου 2013
Ευγενία Νιάρχου: Η sexy κληρονόμος κάνει το δικό της

Λατρεύει τη μόδα και η μόδα εκείνη. Ντύνεται με όσα προστάζει η εποχή, αλλά με έναν μοναδικό και τελείως δικό της τρόπο. Γι' αυτό και ξεχωρίζει από όλες τις άλλες κληρονόμους. Η Ευγενία Νιάρχου είναι ίσως η μοναδική στον κόσμο που μπορεί να κάνει το gipsy στυλ να μοιάζει με αριστοκρατικό!

Της Γιάννας Παπανικολάου

Έχει ιδιαίτερο και πολλές φορές εκκεντρικό gipsy στυλ. Της αρέσουν τα μάξι φορέματα και οι φούστες που τις συνδυάζει με κοντά μπλουζάκια που αφήνουν ακάλυπτη την κοιλιά, 12ποντες γόβες Christian Louboutin και Jimmy Choo και φυσικά πολλά μα πολλά κοσμήματα! Δεν είναι τυχαίο που η Ευγενία Νιάρχου θεωρείται το «it girl» της υψηλής κοινωνίας και φυσικά μία από τις πιο καλοντυμένες κληρονόμους του κόσμου! Βρίσκεται πάντα στις πρώτες θέσεις στα ντεφιλέ μόδας και οι σχεδιαστές υπολογίζουν πολύ στη γνώμη της. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως η «Άνν Γουίντορ» της υψηλής κοινωνίας, αλλά φυσικά σε πιο ήπιους και ευγενικούς τόνους. Η 26χρονη Ευγενία Νιάρχου έχει έναν μοναδικό και δικό της τρόπο να συνδυάζει ρούχα και αξεσουάρ, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο στυλ. Ακόμα και τις πιο προκλητικές εμφανίσεις της, η ίδια τις κάνει να μοιάζουν αριστοκρατικές. Μπορεί να συνδυάσει το πιο μοδάτο κομμάτι της εποχής με ένα vintage κάνοντάς το να μοιάζει διαφορετικό, διαχρονικό και μοναδικό.

Η γοητεία, η ομορφιά και η κομψότητά της είναι μερικά από τα στοιχεία που έχουν κατατάξει την εγγονή του Σταύρου Νιάρχου στη λίστα με τις πιο περιζήτητες -εργένισσες- κληρονόμους του διεθνούς jet set. Το στυλ της έχει επιρροές από το Βυζάντιο και την Ορθοδοξία, στο οποίο βοήθησαν βέβαια και οι σπουδές της πάνω στην Ιστορία της Τέχνης. Σπουδαία επιρροή, όμως, αποτελούν και οι γιαγιάδες της Ευγενία Λιβανού και Γκλόρια Γκίνες, αλλά και η μητέρα της Βικτόρια Γκίνες. Και μπορεί να λατρεύει τη μόδα αλλά δεν είναι παθητική. Συμμετέχει σε αυτήν ενεργά, σχεδιάζοντας τη δική της συλλογή κοσμημάτων για τον οίκο Repossi.

Ο θαυμασμός για τις Spice Girls!

Η Ευγενία Νιάρχου έχει ουκ ολίγες φορές φωτογραφηθεί για τις ανάγκες πολλών περιοδικών μόδας τόσο της Νέας Υόρκης όσο και της Γαλλίας. Άλλοτε βάζοντάς την στο εξώφυλλο και άλλοτε κάνοντας εκτενές ρεπορτάζ πάνω στο στυλ της, τα περιοδικά μόδας την αγαπούν και την έχουν ψηλά στις προτιμήσεις τους. Πρόσφατα η 26χρονη κληρονόμος της δυναστείας των Νιάρχων φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Lifestyle Mirror» και μίλησε -για τι άλλο;- για τη μόδα...

Περιέγραψε το στυλ σου με τρεις λέξεις.

Έθνικ, 90's και κομψό.

Πώς ντύνεσαι καθημερινά;

Το χειμώνα φοράω ψηλόμεσα σορτσάκια με κασμίρ μπλούζες, μαύρο καλσόν και ψηλοτάκουνα μποτάκια, ενώ το καλοκαίρι επιλέγω μακριές φούστες με κοντά μπλουζάκια και σανδάλια.
Τα αγαπημένα κομμάτια στη ντουλάπα σου;

Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς τη μακριά φούστα μου σε στυλ γοργόνας Azzedine Alaia, την Muzungu Sisters Mochilla τσάντα και το vintage χακί στρατιωτικό παλτό μου.

Οι τελευταίες πινελιές στην εμφάνισή σου;

Μου αρέσει να βάζω κοσμήματα, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, βραχιόλια και αξεσουάρ για τα μαλλιά. Τα εναλλάσσω ανάλογα με το ντύσιμό μου.

Αγαπημένα καταστήματα για ψώνια;

Το «FD Gallery» στη Νέα Υόρκη για κοσμήματα, το «Organic Avenue» επίσης στη Νέα Υόρκη για υγιεινούς χυμούς, το «Opening Ceremony» στο Λος Άντζελες για νέους σχεδιαστές και για διασκεδαστικά ρούχα.

Ποιο είναι το ίνδαλμά σου;

Η υπέροχη γιαγιά μου Γκλόρια Γκίνες, η Καρίν Ρόιτφελντ και οι Spice Girls από τα 90s.

Τελευταία αγορά;

Αγόρασα ένα μικρό τσαντάκι με ένα ολόγραμμα σε σχήμα ματιού που ανοιγοκλείνει από το κατάστημα της Patricia Fields στη Νέα Υόρκη.

Για περισσότερα νέα κάντε κλικ εδώ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share