Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πες "αντίο" στους μαύρους κύκλους με την βοήθεια της πατάτας - Σούπερ ανώδυνο τρικ!

Δες τον τρόπο

27 Σεπτεμβρίου 2021 11:42
Πες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για να βρίσκεσαι σε αυτό το άρθρο σημαίνει πως έχεις μάθει ήδη αρκετά για τους μαύρους κύκλους, που μάλλον σε ταλαιπωρούν, και -επιτέλους!- αποφάσισες να καταφύγεις κι εσύ σε φυσικές λύσεις.

Αν σε ταλαιπωρούν οι μαύροι κύκλοι και δεν έχεις ούτε τα χρήματα αλλά ούτε και την υπομονή για να «επενδύσεις» σε κάποια μέθοδο, ίσως η πατάτα μπορεί να σε βοηθήσει.

Πατάτα για μαύρους κύκλους; Κι όμως, χάρη στο άμυλο και το ένζυμο catecholase (συστατικό που χρησιμοποιείται σε προϊόντα που φωτίζουν την επιδερμίδα) η πατάτα είναι το ιδανικό «όπλο» κατά των μαύρων κύκλων. Ωστόσο υπάρχουν και αυτές οι τροφές που θα σωθείς από τους μαύρους κύκλους.

Οδηγίες

Κόψε μία πατάτα σε λεπτές φέτες και τοποθέτησέ τες πάνω σε κλειστά μάτια για 15-20 λεπτά. Έπειτα, ξέπλυνε τα μάτια σου με νερό και σκούπισέ τα ταμποναριστά με μία πετσέτα. Τέλος, εφάρμοσε την αγαπημένη σου κρέμα ματιών.

 Πες 'αντίο' στους μαύρους κύκλους με την βοήθεια της πατάτας - Σούπερ ανώδυνο τρικ!

Συσφικτική φυσική μάσκα προσώπου με μέλι, λεμόνι και αυγό!

Μπορεί να θέλετε το πρόσωπό σας να δείχνει εκθαμβωτικό, νεανικό και σφριγηλό, αλλά δεν θέλετε να κάνετε χειρουργική επέμβαση ή ακριβές θεραπείες.

Δείτε λοιπόν έναν γρήγορο τρόπο για να κάνετε ένα facelift σε ένα λεπτό και 3 εύκολα βήματα. Το δέρμα σας αφού εφαρμόσετε την συσφικτική φυσική μάσκα προσώπου, θα φαίνεται πιο σφικτό, τονωμένο και νεανικό, αλλά δεν θα κοστίσει μια περιουσία για να το πετύχετε. Αν έχετε ρυτίδες και θέλετε να απαλλαγείτε από αυτές χρησιμοποιείστε κεράσια!

Χρησιμοποιώντας τρία συστατικά που οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ήδη στο σπίτι τους, μπορείτε να αποκτήσετε ένα απαλό νεανικό δέρμα μέσα σε μόλις 20 λεπτά. Κοστίζει μόλις λίγα ευρώ και το καλύτερο από όλα, από τη στιγμή που πιθανώς έχετε ήδη τα τρία συστατικά, μπορείτε να το δοκιμάσετε πριν καταφύγετε στην αγορά ακριβών προϊόντων.

Προσοχή: Αν έχετε αλλεργία στα αυγά, αποφύγετε το και αναζητήστε μια άλλη συσφικτική φυσική μάσκα προσώπου.

Τι παρέχουν αυτά τα υλικά

Το ασπράδι αυγού χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στα καλλυντικά προϊόντα. Δρα σαν στυπτικό, συσφίγγει και συρρικνώνει τους πόρους, ενώ παράλληλα συσφίγγει το δέρμα.

Τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά μπορούν να συμβάλουν στην αναστροφή της χαλάρωσης του δέρματος, μειώνοντας παράλληλα την λιπαρότητα. Δεν αφαιρεί μόνο τα μαύρα στίγματα, αλλά βοηθά επίσης να αφαιρέσετε τις τρίχες του προσώπου και να λειάνετε τις ρυτίδες.

Τα λεμόνια και τα λάιμ χρησιμοποιούνται συχνά στις σπιτικές θεραπείες ομορφιάς, για έναν καλό λόγο. Και τα δυο έχουν υπέροχες δυνάμεις ομορφιάς, απολεπιστικά γνωστά ως ΑΗΑ-άλφα υδροξύ οξύ, ένα πολύ γνωστό απολεπιστικό που βρίσκεται συχνά σε εμπορικά προϊόντα ομορφιάς. Μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση του λιπαρού δέρματος και έχουν αντιβακτηριακές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Συσφικτική φυσική μάσκα προσώπου με μέλι, λεμόνι και αυγό!

Το τελευταίο υλικό της λίστας είναι το μαγικό ακατέργαστο μέλι. Το μέλι έχει αντιμικροβιακές και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Είναι επίσης ένα πολύ καλό φυσικό ενυδατικό, ειδικά καθώς περιέχει όχι μόνο τα φυσικά μαλακτικά που διατηρούν την υγρασία του δέρματος, αλλά και τα υγροσκοπικά που προσελκύουν την υγρασία.

Περιέχει φυσικές πρωτεΐνες, βιταμίνες, ένζυμα και άλλα θρεπτικά συστατικά. Βοηθά επίσης να ρυθμιστεί το ρΗ του δέρματος. Το καλύτερο από όλα, είναι ένα αντιοξειδωτικό που βοηθάει να κρατήσει τα κύτταρα του δέρματος σας προστατευμένα. Όταν αναμειγνύετε τα τρία υλικά μαζί, έχετε μια δυναμική συσφικτική φυσική μάσκα προσώπου που θα σας κάνει να δείχνετε νεότερη σε μόλις είκοσι λεπτά.

Για την συσφικτική φυσική μάσκα προσώπου, θα χρειαστείτε:

  • 1 ασπράδι αυγού (συσφίγγει και ανασηκώνει)
  • 1 χυμό λεμονιού ή λάιμ (λευκαίνει, εξισορροπεί)
  • 1 κουταλιά της σούπας ακατέργαστο μέλι (ενυδατώνει)

Τρόπος παρασκευής:

1. Σε ένα μικρό μπολ, ξεχωρίστε το ασπράδι του αβγού και τον κρόκο.

2. Προσθέστε 1 κουτάλια της σούπας ακατέργαστο μέλι.

3. Στύψτε το λεμόνι ή το λάιμ.

4. Ανακατέψτε τα υλικά μαζί μέχρι να πάρετε μια αφρώδη σαν σαντιγί πάστα.

Τρόπος εφαρμογής:

1. Με τις άκρες των δαχτύλων σας ή ένα πινέλο makeup, απλώστε όση ποσότητα χρειάζεται για να απλώσετε ομοιόμορφα το μείγμα σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό, αποφεύγοντας τελείως τα χείλη και την περιοχή γύρω από τα μάτια.

2. Αφήστε το μείγμα να σταθεί για 20 λεπτά ή μέχρι να στεγνώσει εντελώς. Μπορεί να αισθανθείτε λίγο τσούξιμο και η μάσκα να αρχίσει να σας σφίγγει αρκετά.

3. Μόλις στεγνώσει, χρησιμοποιήστε τα χέρια σας για να την πασπαλίσετε με κρύο νερό, διότι το κρύο θα σφραγίσει τους πρόσφατα συσφιγμένους πόρους αναφέρει το beautetinkyriaki

4. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα ελαφρύ, μη λιπαρό ενυδατικό προϊόν.

5. Τέλος, αποθηκεύστε ότι απέμεινε στο ψυγείο και χρησιμοποιήστε το μέσα σε 2 μέρες.

 

Ροή ειδήσεων

Share