Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Η Μαριάννα Τουμασάτου αποκαλύπτει: «Παλιότερα έχω κάνει κι εγώ bullying και...» (video)

H ηθοποιός ντρέπεται για την τότε συμπεριφορά της

25 Μαΐου 2024 14:30
Η Μαριάννα Τουμασάτου αποκαλύπτει: «Παλιότερα έχω κάνει κι εγώ bullying και...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στις 10» το πρωί του Σαββάτου (25/5) και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα παιδικά της χρόνια και σε κάποιες εμπειρίες της για τις οποίες προφανώς και δεν είναι περήφανη.

Δείτε επίσης: Μίλησε ανοιχτά η Μαριάννα Τουμασάτου για τον Αλέξανδρο Σταύρου: «Μου έλεγε από την αρχή...»

H ηθοποιός που έχει «τσαγανό» και δε μασάει τα λόγια της, μέσα σε όλα, παραδέχτηκε ότι ως μαθήτρια είχε κάνει και η ίδια bullying σε άλλα παιδιά χωρίς όμως να έχει κακή πρόθεση, αλλά τότε θεωρούσε ότι κάνει πλάκα.

«Καλό παιδί δεν ήμουν ποτέ. Κάτι για το οποίο ντρέπομαι και τώρα. Στο σχολείο έκανα bullying. Δεν το καταλάβαινα τότε, αλλά με τα σημερινά δεδομένα είναι bullying. Εγώ θεωρούσα ότι έκανα πλάκα τότε, προς Θεού δεν είχα κακή πρόθεση ποτέ. Κι εγώ έχω υποστεί απίστευτο μπούλινγκ. Καταρχήν με το ύψος μου, εγώ δεν είχα καταλάβει ότι είμαι κοντή μέχρι που μου το είπαν», ανέφερε.

Η Τουμασάτου εξομολογήθηκε, επίσης: «Δε σχολίαζα εξωτερικά χαρακτηριστικά, πιο πολύ το μπούλινγκ που έκανα εγώ είχε να κάνει με τα παιδιά που δεν τολμούσαν πολλά πράγματα. Μπορεί εκείνο το παιδί να μην είχε την υποστήριξη που είχα εγώ από το σπίτι μου. Το 2024 αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Την εποχή που πήγαινα εγώ σχολείο φαινόταν κανονικό… Αυτό εννοώ ότι δεν ήμουν καλό παιδί».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share