Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Μετά από σχεδόν 2 μήνες ξεκαθαρίστηκαν όλα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα: «Μιλάμε για ζωή και θάνατο, οι αντιδράσεις του δείχνουν ότι...»

Η νεότερη ενημέρωση και το τι σημαίνει η ανταπόκριση στα ερεθίσματα

23 Μαΐου 2024 10:25
Μετά από σχεδόν 2 μήνες ξεκαθαρίστηκαν όλα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα: «Μιλάμε για ζωή και θάνατο, οι αντιδράσεις του δείχνουν ότι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Κόκοτας εξακολουθεί να παλεύει για την υγεία του και για να παραμείνει στη ζωή, με τα νεότερα κάθε φορά να έρχονται... με το σταγονόμετρο, αλλά την αισιοδοξία να μεταδίδεται διαρκώς για τη βελτίωση της κατάστασής του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής δείχνει καθημερινά να βελτιώνεται και να κερδίζει, σιγά σιγά, τη μεγάλη μάχη που δίνει, με τη Ματίνα Παγώνη να αναφέρεται στην κατάστασή του και, για ακόμη μια φορά, να εμφανίζεται συγκρατημένα αισιόδοξη πως όλα θα πάνε καλά στο τέλος, εξηγώντας και το τι σημαίνει η αντίδραση στα έντονα ερεθίσματα.

Η νέα αναφορά της Ματίνας Παγώνη στην κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα

«Ο Δημήτρης Κόκοτας, πράγματι, αντιδρά στα έντονα ερεθίσματα. Έχει τα μάτια του ανοικτά και αναπνέει, χρειάζεται υπομονή και επιμονή, τόσο από τον ίδιο όσο και από την ιατρική ομάδα, που τον περιθάλπει.

Δε θέλω να πω περισσότερα για τα ερεθίσματα. Μιλάμε, ουσιαστικά, για ερεθίσματα πόνου, αλλά καλό είναι να μην πούμε περισσότερα», ανέφερε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, κάτι που εξηγούσε και πριν από μερικές ώρες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share