Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

«Ξεσκεπάζει» την αλήθεια η Γιάννα Τερζή: «Πολλοί πέφτετε μέσα για τον κακοποιητή…»

«Παρόλο που για αυτόν τον νάρκισσο "ο κόσμος είναι χαζός και δεν καταλαβαίνει"...»

1 Μαΐου 2024 16:44
«Ξεσκεπάζει» την αλήθεια η Γιάννα Τερζή: «Πολλοί πέφτετε μέσα για τον κακοποιητή…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε χθες, 30 Απριλίου, η Γιάννα Τερζή μέσα από το «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε πρώτη φορά για την ψυχολογική κακοποίηση που δέχτηκε από άτομο της ελληνικής αποστολής στην Eurovision 2018.

«Δέχτηκα κακοποίηση από υπεύθυνο άτομο μέσα στην ομάδα μου, όπου για προσωπικούς του λόγους και προσωπικές του βεντέτες έβαλε τα πιο δυνατά του, λυτούς και δεμένους για να κακοποιηθεί και να μην πάει καλά η Ελλάδα και η αποστολή. Με κακοποίησε ψυχικά με τον πιο χυδαίο και αισχρό τρόπο.

Καθημερινά είχα εκφοβιστικά τηλέφωνα για να καμφθεί το ηθικό μου. Μετανιώνω που δεν βγήκα όταν έπρεπε να μιλήσω για την κακοποίηση από το συγκεκριμένο άτομο. Έφαγα τόσο μεγάλό ζόρι που κόστισε και στην ψυχική και στη σωματική μου υγεία. Πρώτη φορά το λέω» αποκαλύπτει για πρώτη φορά η Γιάννα Τερζή.

Όπως ήταν επόμενο μετά τη συγκλονιστική αυτή εξομολόγησή της, η Γιάννα Τερζή δέχτηκε πολλά μηνύματα στα social media.

Η ίδια έγραψε στα Instagram Stories της:

«Ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα συμπαράστασης. Πολλοί με ρωτάτε για αυτό το άτομο κι ακόμη περισσότεροι πέφτετε μέσα. Παρόλο που για αυτόν τον νάρκισσο «ο κόσμος είναι χαζός και δεν καταλαβαίνει» χαίρομαι να διαπιστώνω ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share