Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

«Κόλαφος» η Μαριάντα Πιερίδη: «Με ενοχλούν οι "τσούχτρες", ίσως κινηθώ νομικά...» (video)

«Δεν μπορώ τις κακεντρέχειες...»

29 Απριλίου 2024 09:06
«Κόλαφος» η Μαριάντα Πιερίδη: «Με ενοχλούν οι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δηλώσεις στην κάμερα του Alpha παραχώρησε η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια Μαριάντα Πιερίδη, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή, τα επαγγελματικά της και τις... "τσούχτρες" που την ενοχλούν.

Με την ευκαιρία, δείτε το νέο σύντροφο της Μαριάντας Πιερίδη.

Μαριάντα Πιερίδη: «Το μόνο πράγμα που με ενοχλεί είναι οι κακεντρεχείς άνθρωποι και οι “τσούχτρες”

«Αν ισχύει ότι ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη Γαλάτεια Βασιλειάδη κάνουν την πρωινή καθημερινή καλοκαιρινή εκπομπή του OPEN, τους εύχομαι τα καλύτερα, είναι ένα υπέροχο ζευγάρι», τόνισε.

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή, απάντησε: «Είμαι πάρα πολύ καλά αυτήν την περίοδο. Πραγματικά περνάω υπέροχα, έχω ηρεμήσει και νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός θα νιώθω και ακόμα καλύτερα».

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική της ζωή και αν αυτά την ενοχλούν, δήλωσε: «Το μόνο πράγμα που με ενοχλεί είναι οι κακεντρεχείς άνθρωποι και οι “τσούχτρες” που κάτι πολύ όμορφο… Οι άσχημες κουβέντες που γίνονται. Οι φωτογραφίες κλπ δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να με πειράζει. Έχω σκεφτεί να κινηθώ νομικά ενάντια σε ανθρώπους που σχολιάζουν την προσωπική μου ζωή, όταν ξεπεραστεί το όριο θα το κάνω. Σηκώνω το τηλέφωνό μου για να μιλήσω με τους υπεύθυνους».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share