Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

«Δικάζει» η Σταματίνα Τσιμτσιλή τους Μάστορα- Καληφώνη: «Το θεωρώ ανώριμο - Μην ξανασχοληθείς... » (video)

Τι αποκαλύπτει;

17 Απριλίου 2024 10:55
«Δικάζει» η Σταματίνα Τσιμτσιλή τους Μάστορα- Καληφώνη: «Το θεωρώ ανώριμο - Μην ξανασχοληθείς... » (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δυναμικό είναι σήμερα 17/4 το πλατό της Σταματίνας Τσιμτσιλή, καθώς η παρουσιάστρια σχολίασε στο Happy Day τη σχέση του Χρήστου Μάστορα με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Επί την ευκαιρία, δείτε μία άλλη αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Να υπενθυμίσουμε ότι η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είχε πει πως δεν έκανε unfollow τον Χρήστο Μάστορα στο instagram, ενώ τον είχε κάνει για ένα 24ωρο και με αφορμή αυτό η παρουσιάστρια δήλωσε:

«Θεωρώ ανώριμο το unfollow αν πρόκειται μετά από 24 ώρες να ξανακάνεις follow. Συμφωνώ με τη Γαρυφαλλιά, ότι αν έχεις αποφασίσει ότι δεν σου κάνει για σύντροφος, κάνε unfollow και μην ξανασχοληθείς»!

Και πρόσθεσε: «Το θέμα είναι να έχεις αποφασίσει με βεβαιότητα ότι θέλεις να φύγει από τη ζωή σου. Γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση έγινε ένα unfollow 24 ωρών και λέει ότι δεν έγινε. Μήπως έγινε; Μήπως της χάκαραν το instagram;».

Και συνέχισε: «Χωρίς να θέλω να διαψεύσω ότι έγινε καταλάθος, επειδή έχω έναν άνθρωπο πολύ κοντά στον Χρήστο Μάστορα που είναι πολύ καλός μου φίλος μου είπε και να υπήρξε κάτι, ήταν ασήμαντο. Δηλαδή ήταν ένα μικροκαυγαδάκι»!

Δείτε και το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την εκπομπή του Alpha, Happy Day

Μίλησε ανοιχτά η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έχουν πρϊστορία με τον Λιάγκα, είναι χοντρό να αμφισβητείς τον ανδρισμό του»

Θέση υπέρ του Γιώργου Λιάγκα πήρε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όσον αφορά τις δηλώσεις που έγιναν σε βάρος του για τον ανδρισμό του.

Η Super Κική συναντήθηκε μαζί με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη και μαζί έκαναν ένα βίντεο για τη στήλη της δεύτερης στο Youtube, όπου συζήτησαν για όλους και για όλα. Σχολίασαν διάφορα "καυτά" θέματα της επικαιρότητας, ωστόσο μία δήλωση που έκανε η πρώτη για τον Γιώργο Λιάγκα είναι που προκάλεσε τον μεγαλύτερο ντόρο.

Ειδικότερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μέσα από την εκπομπή της «Happy Day», υπογράμμισε το πρωί της Τετάρτης (17/4), πως δεν ήταν καθόλου σωστός ο τρόπος που μίλησε για τον παρουσιαστή, κάνοντας δηλαδή υπαινιγμό για τη σεξουαλικότητά του.

«Όποιος επιμένει πολύ για τη σεξουαλικότητά του, είναι πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά η Influencer για τον οικοδεσπότη του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να σχολιάζει με τη σειρά της:

«Το πιο χοντρό απ' όλα που είπε η Super Κική, και φαντάζομαι ότι θα απαντήσει, είναι αυτό για τον Λιάγκα. Του τύπου: "όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι". Έχει προϊστορία με τον Λιάγκα. Αλλά το να αμφισβητείς τον ανδρισμό κάποιου, έστω και για πλάκα, όταν ο άλλος σου έχει πει ξεκάθαρα "είμαι αυτό" και εσύ κάνεις μια δήλωση με υπαινιγμό, εκεί ίσως είναι...».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share