Τρίτη, 28 Μαΐου 2024

Απαντά 1η φορά: Γι’ αυτό δεν έχουν κάνει παιδί ο Τσιμιτσέλης και η Γερονικολού – «Το έχουμε αφήσει… στην τύχη»

Αποκάλυψη

17 Απριλίου 2024 09:29
Απαντά 1η φορά: Γι’ αυτό δεν έχουν κάνει παιδί ο Τσιμιτσέλης και η Γερονικολού – «Το έχουμε αφήσει… στην τύχη»
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Η Κατερίνα Γερονικολού παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Beaute και τη δημοσιογράφο Δέσποινα Σαββοπούλου και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο της μητέρας και τις προσδοκίες για τη δημιουργία της οικογένειας με τον αγαπημένο της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Διαβάστε επίσης: Σαφής απέναντι στον Τσιμιτσέλη η Κατερίνα Γερονικολού: «Η αγάπη είναι στοργή, δεν έχει να κάνει με το DNA»

Γι’ αυτό δεν έχουν κάνει παιδί ο Τσιμιτσέλης και η Γερονικολού

Αρχικά η ηθοποιός δήλωσε: «Είναι κάτι που το έχουμε αφήσει λίγο στην τύχη. Νομίζω, επειδή είμαι ερωτευμένη και με τον σύντροφό μου και με τη δουλειά μου και δεν μου λείπει κάτι, δεν το αναζητώ. Δημιουργείται καμιά φορά αυτή η παγίδα όταν είσαι ευτυχισμένος»

«Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ γεμάτη. Έχω δύο έρωτες στη ζωή μου: τη δουλειά μου και τον Γιάννη. Έχω την αίσθηση της πληρότητας και αυτή με κάνει να μην αναζητώ έναν καινούργιο έρωτα, όπως θα ήταν αυτός που αναπτύσσεις με το παιδί σου», παραδέχεται χαρακτηριστικά η Κατερίνα Γερονικολού.

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Νομίζω ότι η «κόλλα» μας με τον Γιάννη, το πρώτο στοιχείο που μας ενώνει ενώ είμαστε τελείως διαφορετικοί, είναι ότι τα θέλω μας για τον τρόπο που ζούμε ταυτίζονται απίστευτα. Θέλουμε τα ίδια, αποζητάμε τα ίδια και ξεκουραζόμαστε με τα ίδια. Ενώ δεν είμαστε ίδιοι, τα θέλω μας είναι ίδια»

«Το δεύτερο είναι ότι η δουλειά μάς ενώνει. Υπάρχει κατανόηση για τις ατελείωτες ώρες εργασίας. Η κατανόηση είναι τόσο λυτρωτική, όταν δεν χρειάζεται να τη διαπραγματευτείς. Είμαστε και οι δύο ερωτευμένοι με τη δουλειά μας και αναγνωρίζουμε ότι ο άλλος έχει ανάγκη να διαθέσει πολύ από τον χρόνο του σε ένα καινούργιο πρότζεκτ. Οπότε δεν θα υπάρξει σημείο τριβής όταν ο ένας ή ο άλλος θα είναι ατελείωτες ώρες εκτός σπιτιού για δουλειά» είπε κλείνοντας η Κατερίνα Γερονικολού.

Κ. Γερονικολού: «Θα δείξει αν γίνω μητέρα – Νομίζω ότι το έχω αφήσει λίγο στην τύχη, αγαπώ πολύ τα παιδιά»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share