Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Γέννησε η Αφροδίτη Σκαφίδα: Η συγκινητική φωτογραφία του Πύρρου Δήμα με το νεογέννητο - «Το μικρό μας θαύμα» (photo)

Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι

13 Απριλίου 2024 11:07
Γέννησε η Αφροδίτη Σκαφίδα: Η συγκινητική φωτογραφία του Πύρρου Δήμα με το νεογέννητο - «Το μικρό μας θαύμα» (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Πύρρος Δήμας, αφού το πρωί του Σαββάτου (13/4) ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, με τον χρυσό Ολυμπιονίκη να ενημερώνει για το χαρμόσυνο γεγονός.

Συγκεκριμένα, ο χαρούμενος μπαμπάς, που μίλησε πρόσφατα πολύ συγκινητικά για τη γυναίκα που μοιράζεται τη ζωή του, δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου, θέλοντας να μοιραστεί τη χαρά του με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Facebook.

«Γεμάτοι ευτυχία και συγκίνηση κρατάμε στην αγκαλιά μας το μικρό μας θαύμα! Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε τον κόσμο μαζί σου… Καλώς ήρθες άγγελέ μας! (Η κοράκλα μας)», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του ο Πύρρος Δήμας.

Κι όμως, το ξεστόμισε ο Πύρρος Δήμας: Ιδού τι υποσχέθηκε να αγοράσει για να μην κάνει 6ο παιδί (video)

Συνέντευξη στην εκπομπή «Στιγμές» έδωσε ο Πύρρος Δήμας, που ξαναπαντρέυτηκε μετά τον θάνατο της συζύγου του και μητέρας των τεσσάρων παιδιών του.

Ανάμεσα σε όσα είπε, ο Ολυμπιονίκης αναφέρθηκε στη σχέση του με την Αφροδίτη Σκαφίδα και στο πώς το αντιμετώπισαν τα παδιά του: «Είπα στα παιδια ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που με κάνει χαρούμενο. Γνωριστήκαμε, βγήκαμε, δεν μπορώ να πω ότι το δέχθηκαν με μεγάλη χαρά και το καταλαβαίνω, το βρίσκω φυσιολογικό αλλά είναι και κάποια πράγματα που θέλουν τον χρόνο τους».

Ενώ υπογράμμισε για τη σημερινή σύζυγό του, «έχασα τον πατέρα μου το 2017, την Αναστασία του 2018 και την Αφροδίτη τη γνώρισα όταν έχασα τη μάνα μου και είναι από αυτά που λες ευτυχώς ο Θεός την έστειλε δίπλα μου».

Μιλώντας, τέλος, για τα παιδιά του ο Πύρρος Δήμας τα χαρακτήρισε «τα μετάλλιά μου» ενώ με αφορμή το γεγονός ότι «πασχαλιάτικα» θα γεννηθεί η τρίτη κόρη του και στο ερώτημα αν θα πάει για έκτο παιδί, απάντησε χαριτολογώντας ότι «θα πάρω τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο, το υπόσχομαι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share