Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Δημόσια απάντηση της Σίας Κοσιώνη για το δεύτερο παιδί: «Αυτό που με νοιάζει κυρίως είναι...»

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

13 Μαρτίου 2024 10:49
Δημόσια απάντηση της Σίας Κοσιώνη για το δεύτερο παιδί: «Αυτό που με νοιάζει κυρίως είναι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη μίλησε στο Happy Day και αναφέρθηκε στην πιθανότητα να αναλάβει κάτι καινούργιο στον ΣΚΑΪ, ενώ απάντησε και για την προσωπική της ζωή και όσα την ενοχλούν για τις ερωτήσεις σχετικά με αυτή.

Η Σία Κοσιώνη, που μίλησε πρόσφατα και για το πρώτο της βιβλίο, ανέφερε: «Κι εγώ αναρωτιέμαι πώς τα καταφέρνω όλα. Με λίγη προσπάθεια και τρέξιμο τα καταφέρνω όλα. Τα σαββατοκύριακα καταφέρνω να ξεκλέψω λίγο χρόνο, αλλά θα ήθελα λίγο παραπάνω, κυρίως για να κάνω κανένα ταξιδάκι. Έχουμε χρόνια μπροστά μας».

Η απάντησή της για την προσωπική της ζωή και το δεύτερο παιδί

Όταν ρωτήθηκε αν την ενοχλούν οι ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή, είπε: «Εξαρτάται τι με ρωτάνε για την προσωπική μου ζωή. Αυτό που με νοιάζει κυρίως είναι ο τρόπος με τον οποίο απευθυνόμαστε στους ανθρώπους με τους οποίους μιλάμε. Δεν με ενόχλησε η ερώτηση για το αν θα έκανα δεύτερο παιδί, γιατί δεν έγινε κακόβουλα αυτή η ερώτηση. Απαντάς και πας παρακάτω…».

Για το εάν θα πάει ο Γιώργος Αυτιάς στην Ευρωβουλή, είπε: «Δεν έχει πέσει στο τραπέζι το ενδεχόμενο να κάνω και μία ενημερωτική εκπομπή, είμαι καλά με το δελτίο του ΣΚΑΙ».

Βιβλία, πίνακες και χαλιά: Η Σία Κοσιώνη έδειξε τον μεγαλόσωμο σκύλο της, αλλά όλοι παρατήρησαν το σπίτι της

Τις εντυπώσεις έκλεψε το σπίτι της Σίας Κοσιώνη, όπως φαινόταν στην φωτογραφία που δημοσίευσε η δημοσιογράφος, αγκαλιά με τον σκύλο της.

Στην εν λόγω φωτογραφία, η Σία Κοσιώνη, πέρα από τη ζεστή αγκαλιά με τον σκύλο της, έδωσε και μια μικρή γεύση από το προσωπικό της γούστο στη διακόσμηση του χώρου. Βιβλία, πίνακες, χαλιά και γήινα χρώματα κυριαρχούν στο σαλόνι του σπιτιού της.

Στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram, η δημοσιογράφος έγραψε στη λεζάντα: «Κάποιος κέρδισε με την αξία του ένα παϊδάκι σήμερα», αναφερόμενη στον τετράποδο φίλο της.

View this post on Instagram

A post shared by Sia Kosioni (@siakossioni)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share