Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

«Κάγκελο» η Παναγιώταρου με τον Λιάγκα: «Τα ταξίδια αυτά τα κάνεις με δικά σου λεφτά ή είναι χορηγικά;»

«Οι πηγές εισοδημάτων σου ποιες είναι;» - Η απάντηση της influencer

5 Μαρτίου 2024 13:29
«Κάγκελο» η Παναγιώταρου με τον Λιάγκα: «Τα ταξίδια αυτά τα κάνεις με δικά σου λεφτά ή είναι χορηγικά;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου υποδέχθηκε ο Γιώργος Λιάγκας στο πλατό του «Πρωινού», δύο μήνες μετά την πολυσυζητημένη συνάντησή τους στο Ντουμπάι.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κάθισε στο πάνελ της εκπομπής, με τον παρουσιαστή να της κάνει ερωτήματα για τα ταξίδια, τις δουλειές και την προσωπική της ζωή.

«Τα ταξίδια αυτά τα κάνεις με δικά σου λεφτά ή είναι χορηγικά;», ρώτησε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Τα πληρώνω, δουλεύω, γιατί προφανώς μου αρέσει να είμαι άνετη οικονομικά για να κάνω αυτά τα ταξίδια. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απολογούμαστε η χ, ψ Αθηνά Οικονομάκου γι’ αυτόν τον λόγο. Όλοι δεχόμαστε σχόλια από τη στιγμή που υπάρχει προβολή, ξέρεις ότι είναι στο παιχνίδι κι αυτό», ανέφερε η influnecer.

«Δεν μπαίνω στη διαδικασία να απαντήσω, γιατί είναι ένας φαύλος κύκλος αυτό. Ο καθένας μπορεί να χαλάει τα χρήματά του όπως θέλει», πρόσθεσε.

«Οι πηγές εισοδημάτων σου ποιες είναι;», ήταν το επόμενο ερώτημα του Γιώργου Λιάγκα. «Είναι το μαγαζί με τα ρούχα, το online shop μου και κάποια προϊοντικά από το Instagram. Και τα διάφορα τηλεοπτικά που υπήρχαν κατά καιρούς», σημείωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Ξέσπασε» εναντίον του Λαζόπουλου ο Λιάγκας: «Εμείς μ@@@κες είμαστε;»

Σε «ξέσπασμα» εναντίον του Λάκη Λαζόπουλου προχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος αναφέρθηκε στο «Πρωινό» στη διαμάχη του ηθοποιού με τον Αλέξη Κούγια, για την οποία μίλησε στην ίδια εκπομπή και ο ποινικολόγος.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε: «Ο κ. Λαζόπουλος που κουνάει δάχτυλο συνέχεια, δεν έχει βγει να ζητήσει μία συγγνώμη και να πει ‘παιδιά, ήταν μία άλλη εποχή, ζητώ συγγνώμη γιατί έκανα μία σάτιρα’. Η μαγκιά όμως ξέρετε ποια είναι; Τα φωτεινά μυαλά σαν τον Λαζόπουλο να μην μπαίνουν σε μικροπρέπειες και να χαράσσουν δρόμους για να πάνε μπροστά. Το χιούμορ του κ. Λαζόπουλου που όλοι τότε γελάγαμε -και ο ομιλών- ήταν ένα χιούμορ πίσω από την εποχή του, ένα χιούμορ με παλιακά αστεία, ηλίθια αστεία. Δε μπορείς να κοροϊδεύεις γιαγιάδες, παππούδες, έναν άνδρα που δε μπορεί να ικανοποιήσει τη γυναίκα του, γκέι κτλ. Αστεία που αν τολμήσει να τα πει κάποιος τώρα, τον κρεμάνε στο Σύνταγμα. Τότε με τον Λαζόπουλο όλοι υποκλινόμασταν, πετάγαμε ροδοπέταλα στους δρόμους.

Η νέα αντίδραση του Λιάγκα εναντίον του Λαζόπουλου

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε σε έντονο ύφος: «Έχει κάνει την αυτοκριτική του ο Λαζόπουλος ποτέ; Όταν δημόσια βγάζεις χρήματα, παράγεις τεράστια τηλεθέαση, δημόσια οφείλεις να το πεις. Εμείς μ@@κες είμαστε που βγαίνουμε και λέμε συγγνώμη κάποιες φορές; Γιατί να μην πει ο Λαζόπουλος ότι ήταν λάθος αυτό που έκανε τότε;» και κατέληξε, αναφερόμενος στα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου για την Κατερίνα Καινούργιου:

«Αυτό που είπε ο Λάκης Λαζόπουλος που επανέλαβε για την κα Καινούργιου μίας ίδιας λογικής έκφραση, ότι αν έχει μυαλό ή όχι, το οποίο εμείς καταδικάσαμε εδώ πρώτοι και ευτυχώς το καταδίκασαν όλες οι εκπομπές, πάει να πει ότι είναι μία νοοτροπία που όσο κι αν εκμοντερνίζεσαι, είναι τόσο ποτισμένη μέσα σου που δεν αλλάζει αυτό. Θέλει η… να το κρύψει και η χαρά την αφήνει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share