Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Κατάθεση ψυχής από Μαρία Μπακοδήμου: «Θέλω να κάνω μία εξομολόγηση, κουβαλάω αυτή την ενοχή»

«Να σας πω κάτι; Θέλω να κάνω μια εξομολόγηση»

20 Ιανουαρίου 2024 14:01
Κατάθεση ψυχής από Μαρία Μπακοδήμου: «Θέλω να κάνω μία εξομολόγηση, κουβαλάω αυτή την ενοχή»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια κατάθεση ψυχής προέβη η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία θέλησε να κάνει μια εξομολόγηση, καθώς, όπως ανέφερε, κουβαλάει μια ενοχή.

Αφορμή για την εξομολόγηση της Μαρίας Μπακοδήμου στάθηκε η αποκάλυψη που έκανε πριν λίγες ημέρες σε συνέντευξη του ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που είπε ότι η μητέρα του έμαθε ότι έχει καρκίνο από την τηλεόραση.

«Να σας πω κάτι; Θέλω να κάνω μια εξομολόγηση. Ο μπαμπάς μου έφυγε από καρκίνο. Δε του το είπαμε ποτέ. Τώρα, κουβαλάω την ενοχή ότι επειδή δε του το είπαμε, και επειδή ο καθένας καταλαβαίνει τι έχει, το ότι δε του το είπαμε του το έκανε πολύ βαρύ, ότι είναι τελεσίδικο, ότι δε γλιτώνει. Ίσως, αν του το είχαμε πει να ένιωθε ότι είναι κάτι που μπορούσε να παλέψει.

Του είχαμε πει ότι έχει κάτι άλλο. Η άποψή μου πια είναι, ότι όταν οι άνθρωποι νοσούν, είναι καλό να το ξέρουν για να κλείνουν και τους λογαριασμούς του με τους άλλους, και να αισθάνονται ότι υπάρχει ελπίδα να το παλέψουν» εξομολογήθηκε η Μαρία Μπακοδήμου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 5.20 λεπτό και έπειτα

«Ο Γιώργος (Αγγελόπουλος) έχει κάνει και το εξής καταπληκτικό, που μου το είπε όταν βρεθήκαμε στην Κύπρο και δεν νομίζω να έχει πρόβλημα να το πω. Ότι όταν έμαθε τη βραδιά του γάμου του ότι η μαμά του «έφυγε», δεν το είπε στη Δήμητρα όλο το βράδυ. Περίμενε να ξημερώσει η επόμενη μέρα, για να μη τη στεναχωρήσει. Το βρίσκω πολύ γλυκό αυτό να σε προστατεύει έτσι ο άνθρωπός σου», αποκάλυψε αμέσως μετά η Μαρία Μπακοδήμου στον αέρα του ΣΚΑΪ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share