Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

«Ράγισε» καρδιές ο Θανάσης Βισκαδουράκης: «Σβήστηκε από τον χάρτη το χωριό της γυναίκας μου, δεν θα κάνει ξανά Χριστούγεννα εκεί όπου μεγάλωσε»

Η βιβλική πλημμύρα στη Θεσσαλία τους κατέστρεψε

22 Δεκεμβρίου 2023 18:06
«Ράγισε» καρδιές ο Θανάσης Βισκαδουράκης: «Σβήστηκε από τον χάρτη το χωριό της γυναίκας μου, δεν θα κάνει ξανά Χριστούγεννα εκεί όπου μεγάλωσε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Σβήστηκε από τον χάρτη το χωριό της γυναίκας μου, δεν θα κάνει ξανά Χριστούγεννα εκεί όπου μεγάλωσε» ανέφερε ο Θανάσης Βισκαδουράκης στο «Στούντιο 4», όπου βρέθηκε καλεσμένος, και «ράγισε» καρδιές.

Μεταξύ των χωριών που «βυθίστηκαν» ήταν και αυτό της συζύγου του Κατερίνας Βισκαδουράκη, ο Βλοχός Καρδίτσας, και όπως είπε ο ηθοποιός, είναι η πρώτη φορά που δε θα το επισκεφθεί την περίοδο των Χριστουγέννων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Βισκαδουράκης είπε: «Είναι μία βιβλική καταστροφή και η σύζυγός μου για πρώτη φορά στη ζωή της δεν θα κάνει Χριστούγεννα εκεί όπου μεγάλωσε, εκεί όπου περπάτησε και ερωτεύτηκε, όπου έζησε τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια. Σκεφτείτε ότι θα γίνει μετοίκηση του χωριού. Σβήστηκε από τον χάρτη. Εύχομαι όλοι οι συγχωριανοί να ενωθούν, γιατί ξέρετε οι Έλληνες αγαπούν τη διχόνοια».

Στη συνέχεια, ο Θανάσης Βισκαδουράκης πρόσθεσε: «Από την πρώτη ημέρα που πάτησα γαμπρός, το χωριό ήταν εδώ και τα ποτάμια από πάνω. Άκουσα ιστορίες που είπα στον εαυτό μου ότι είναι δύσκολα. Σκεφτείτε τις γυναίκες, σκέψου να μην έχεις ένα εσώρουχα. Οι γονείς της Κατερίνας πήγαν στον Παλαμά Καρδίτσας, σε ένα μικρό σπίτι χωρίς θέρμανση. Ό,τι έχει το σπίτι είναι από τις 6.500 ευρώ που έδωσε το κράτος και από δωρεές φίλων και θέλω να τους πω ευχαριστώ».

«Δεν ξέρω πού θα πάω! Ζω έναν εφιάλτη»: Κραυγή απόγνωσης από τον πεθερό του Θανάση Βισκαδουράκη

Τα πεθερικά του Θανάση Βισκαδουράκη ζουν τραγική στιγμές καθώς βρίσκονται ανάμεσα στους πληγέντες του Θεσσαλικού Κάμπου από τις καταστροφικές πλημμύρες που έφερε η κακοκαιρία Daniel και βύθισε πολλά χωριά κάτω από το νερό. Δεν είναι ωστόσο μόνο αυτό, αφού γέφυρες γκρεμίστηκαν κάνοντας δύσκολη την πρόσβαση σε περιοχές, ενώ τα νεκρά ζώα έχουν μολύνει τα νερά.

Ο ηθοποιός μαζί με τον πεθερό του, μίλησαν στην εκπομπή T-live του ALPHA για την καταστροφή που έχουν βιώσει οι ίδιοι. Ο κ. Κώστας ανέφερε πως δεν μπορεί να πάει στο σπίτι του καθώς είναι πλημμυρισμένο ακόμη, ενώ με την γυναίκα του έχασαν όλα τα υπάρχοντα τους. Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share