Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Δύσκολες ώρες για τον Θανάση Βισκαδουράκη: Κρανίου τόπος το πατρικό σπίτι της συζύγου του μετά τις καταστροφικές πλημμύρες

Το σπίτι έχει καταστραφεί ολοσχερώς από την κακοκαιρία Daniel

16 Οκτωβρίου 2023 12:07
Δύσκολες ώρες για τον Θανάση Βισκαδουράκη: Κρανίου τόπος το πατρικό σπίτι της συζύγου του μετά τις καταστροφικές πλημμύρες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες ώρες περνά ο Θανάσης Βισκαδουράκης, καθώς το πατρικό σπίτι της συζύγου του στην Καρδίτσα είναι κρανίου τόπος μετά τις καταστροφικές πλημμύρες.

Πρόκειται για τον τόπο καταγωγής της Κατερίνας, τον Βλοχό Καρδίτσας που «πνίγηκε» από την πλημμύρα, με αποτέλεσμα οι περιουσίες των κατοίκων να υποστούν ολική καταστροφή.

Το πρωί της Δευτέρας 16/10 η σύζυγος του Θανάση Βισκαδουράκη βρέθηκε στο πατρικό της μετά από 39 ημέρες και ανήρτησε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας τις τεράστιες καταστροφές που έχει υποστεί.

Όπως θα δεις, η αυλή αλλά και ολόκληρο το σπίτι είναι γεμάτο λάσπες, με την Κατερίνα Βισκαδουράκη να μην κρύβει το σοκ της με όσα αντίκρισε.

«Μας πήραν τη ζωή μας από τα χέρια μας. Τη θέλουμε πίσω. Η πολιτεία πρέπει να σκύψει στους πληγέντες και να τους βοηθήσει. Ζούμε έναν εφιάλτη», είχε δηλώσει το T-Live ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Δείτε το βίντεο

Συγκλονίζει ο Θανάσης Βισκαδουράκης: «Ο Θεός με αξίωσε στα 55 να νοικιάσω ένα μεγάλο σπίτι - Με έδιωξαν τον Ιούλιο» (video)

Με εξομολογητική διάθεση μίλησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης στην «Ελένη» και τη Φωτεινή Λασπά. Ο αγαπημένος ηθοποιός ανέφερε πως η ψυχοθεραπεία του είναι η καθημερινότητά του, ο γιος του και η γυναίκα του.

Με την ευκαιρία, δείτε την κραυγή απόγνωσης του πεθερού του ηθοποιού.

«Χαίρομαι τη ζωή με τα λίγα και όχι με τα πολλά. Υπηρετώ πιστά την δουλειά που είχα ονειρευτεί και έχω αγαπήσει, παρ’ ότι ο ανταγωνισμός είναι αθέμιτος και σκληρός. Έχω σηκώσει το τηλέφωνο να ζητήσω δουλειά αλλά δεν έχει βγει πουθενά. Έχω πολύ καιρό να κάνω τηλεόραση, μου λείπει και την αγαπώ. Περιμένω προτάσεις» είπε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης εξομολογήθηκε πως κάθε βράδυ με τον γιο του κάνουν προσευχή και ευχαριστούν τον θεό για το φαγητό και τα καθαρά σεντόνια που κοιμούνται.

«Για μένα αυτά είναι ευτυχία. Ο Θεός με αξίωσε στα 55 να νοικιάσω ένα μεγάλο σπίτι 100 τετραγωνικών. Με έδιωξαν τον Ιούλιο από το σπίτι που έμενα. Ο γιος μου πηγαίνει Β’ Δημοτικού. Μου έχει ομορφύνει τη ζωή και μου έχει χαλαρώσει την ψυχή. Ο γιος μου είναι δάσκαλος για μένα. Μέχρι να μεγαλώσω δεν είχα δάσκαλους, γονείς… δεν είχα τίποτα» εξομολογείται ο ηθοποιός.

Όπως είπε, θα ήθελε να είχε κάνει μεγάλη οικογένεια γιατί «τα παιδιά είναι ευτυχία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share