Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

«Ρε φίλε μη φοβάσαι...»: Η αποκάλυψη του Κώστα Χαρδαβέλλα για τη συνάντηση με τον Νίκο Φλωρινιώτη στο νοσοκομείο

Ο δημοσιογράφος ήταν από τους πρώτους που τον επισκέφτηκαν όταν έμαθε ότι νοσηλεύεται - «Πήγα για να του δώσω κουράγιο»

19 Δεκεμβρίου 2023 14:01
«Ρε φίλε μη φοβάσαι...»: Η αποκάλυψη του Κώστα Χαρδαβέλλα για τη συνάντηση με τον Νίκο Φλωρινιώτη στο νοσοκομείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας ήταν από τους τελευταίους ανθρώπους που είδε τον Νίκο Φλωρινιώτη και μίλησε για τη συνάντησή τους στο νοσοκομείο. Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε πως του είπε να μη φοβάται, καθώς ήθελε να του δώσει κουράγιο.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και αναφέρθηκε στην τελευταία του συνάντηση με τον 39χρονο τραγουδιστή, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και μάλιστα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

«Πήγα για να του δώσω κουράγιο. Ο Γιάννης Φλωρινιώτης ήταν ένα πολύ παρεξηγημένο άτομα. Όταν λοιπόν πέθανε, έμαθα για τον γιο του τον Νίκο. Ένιωσα μια παρόρμηση εσωτερική να πάω να του πω “ρε φίλε μη φοβάσαι, θα το κερδίσεις το στοίχημα”, γιατί κι εγώ πέρασα χειρότερα από εσένα κάποια στιγμή και του πήγα και το βιβλίο μου, με μία αφιέρωση. Πιστεύω ότι του έκανε καλό.

Εμείς που έχουμε περάσει από τον καρκίνο και πρέπει να τη λέμε αυτή τη λέξη, εφόσον γλιτώσαμε, πρέπει να λέμε στους άλλους να μη φοβούνται, να παλέψουν και να τους δίνουμε κουράγιο και ελπίδα. Αυτό έκανα με τον Νίκο», δήλωσε στη «Super Κατερίνα» ο δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο

Συντετριμμένη η μάνα του Νίκου Φλωρινιώτη: «Ο Θεούλης δεν μου λυπήθηκε το παιδάκι μου»

Συντετριμμένη είναι η μάνα του Νίκου Φλωρινιώτη μετά το θάνατό του. «Ο Θεούλης δεν μου λυπήθηκε το παιδάκι μου» ανέφερε με τρεμάμενη φωνή στο «Πρωινό».

Ο Νίκος Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών, ύστερα από γενναία μάχη με τον καρκίνο. Ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα, 19 Δεκεμβρίου, τα ξημερώματα στο Λαϊκό Νοσοκομείο, μόλις έξι μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Η Μάχη Φλωρινιώτη μίλησε στο Πρωινό, συντετριμμένη για τον θάνατο του γιου της.

Πιο συγκεκριμένα, η Μάχη Φλωρινιώτη δήλωσε στον ΑΝΤ1: «Αχ παιδάκι μου… Ο Θεούλης δεν μου λυπήθηκε το παιδάκι μου… Τόσοι καλόγεροι προσεύχονταν, τόσοι μοναχοί. Τόσος κόσμος για το παιδί μου…».

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share