Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: «Πήρα 25 κιλά για έναν ρόλον - Έπινα μόνο βιταμίνη C, για να χάσω 10 κιλά σε 10 μέρες» (video)

«Υπάρχουν άνθρωποι που φωνάζουν “Καραπάνος”, με πολλά δώρα»

6 Δεκεμβρίου 2023 10:02
Λάζαρος Γεωργακόπουλος: «Πήρα 25 κιλά για έναν ρόλον - Έπινα μόνο βιταμίνη C, για να χάσω 10 κιλά σε 10 μέρες» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο πλατό του «The 2Night Show» όπου βρέθηκε καλεσμένος.

Μιλώντας για την αναγνωρισιμότητα που ήρθε μετά τους ρόλους του ως «Καραπανός» στη σειρά Σασμός και Χριστόφορος Μπουραντάς στον Παράδεισο των Κυριών, ο ηθοποιός τόνισε για το πώς αντιδρά ο κόσμος όταν τον βλέπει. Παράλληλα, Σασμός spoiler 6/12: Σε τεντωμένο σχοινί η σχέση Αργυρώς και Αστέρη - «Είναι δολοφονος!»

«Έχει αλλάξει αρκετά η ζωή μου. Ο κόσμος στον δρόμο είναι πάρα πολύ ανοιχτός, καταλαβαίνω ότι κάπως έγραψαν κάποιοι ρόλοι πάνω τους. Είναι ωραίο αυτό για έναν ηθοποιό. Θες να μιλήσεις στην καρδιά και το μυαλό του ανθρώπου, να κάνεις κάτι να το θυμάται για καιρό. Αυτό κάπως έχει γίνει. Υπάρχουν και άνθρωποι που φωνάζουν “Καραπάνος”, με πολλά δώρα. Θέλουν να σε ευχαριστήσουν για αυτό που τους έχεις προσφέρει», είπε αρχικά και εξήγησε πως φοβόταν την τηλεόραση.

«Στην αρχή φοβόμουν την τηλεόραση, ότι μπορεί ο κόσμος να με βλέπει με συγκεκριμένη εικόνα. Και αυτό ήταν τεράστιος φόβος, τεράστιο άγχος. Γιατί ήθελα να παίζω διαφορετικά πράγματα. Για αυτό, όταν έκανα τηλεόραση μπορεί να έβαζα γυαλιά, να έβαφα μαλλί, για να μην ταυτιστεί το πρόσωπό μου με έναν ρόλο. Πλέον το έχω ξεπεράσει αυτό και θέλησα να κρατήσω το μουστάκι του Καραπάνου και σε έναν ρόλο που είναι πιο εκλεπτυσμένος. Νομίζω ότι μου αρέσει το μουστάκι. Το αστείο είναι ότι το άφησα να παίξω έναν ρόλο που δεν μπορείς να φανταστείς ότι μπορεί να το έχει. Έκανα έναν εκδότη, Εγγλέζο και μου κόλλησε ότι πρέπει να έχει μουστάκι. Και κάπως ήρθε ο Σασμός και κόλλησε και εκεί».

Το μουστάκι και οι ακραίες αλλαγές

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος έχει πλέον ένα από τα πιο διάσημα μουστάκια στην ελληνική τηλεόραση και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για αυτό. «Ποτέ δεν είχα στη ζωή μου μουστάκι. Κάποια στιγμή το είχα αφήσει πολύ λεπτό για κάποιον ρόλο. Κανονικά, ένας ηθοποιός θα έπρεπε να μην έχει τίποτα και να τα κάνει από την αρχή», δήλωσε.

«Το πιο ακραίο που έχω κάνει είναι να πάρω 25 κιλά για έναν ρόλο. Ήταν στο θέατρο Αμόρε που ήταν μια μεγάλη περίοδος της ζωής μου. Κάναμε τη Σαλώμη, που ο Δημήτριος Μαυρίκιος με ήθελε να κάνω τον νέο που ερωτεύεται η Σαλώμη. Και κάπως έφυγε ο ηθοποιός που θα έκανε τον Ηρώδη και μου είπε να τον κάνω εγώ. Και κάποια στιγμή από τις πρόβες μου είπε να πάρω και κανένα κιλό. Πήρα 3-4 κιλά και κάπως έγραφε ωραία και μου λέει ο Δημήτρης “Δεν παίρνεις και άλλα;”. Και όσο πήγαινε στον ρόλο άλλο τόσο έπαιρνα, μέχρι που έφτασα στα 25.

Αυτό είχε αρχίσει πριν από την έναρξη των προβών. Μεσολάβησε το καλοκαίρι όπου είχαμε αποφασίσει ότι είναι καλό να παχύνω. Έτρωγα τσουρέκι το πρωί με μερέντα, δύο πιάτα μακαρόνια. Κάποια στιγμή τα τελευταία 6 κιλά τα πήρα με δυσκολία. Η επόμενη παράσταση που έκανα ήταν μετά από 10 ημέρες και ήμουν ένας νεαρός. Ήταν τεράστιο σοκ του οργανισμού και θα μπορούσα να είχα πάθει πολλά προβλήματα. Έχασα 6 κιλά και τα άλλα 10 τα έχασα για να παίξω την επόμενη παράσταση τις επόμενες μέρες πίνοντας μόνο βιταμίνες C. Είναι ακραία πράγματα αυτά!».

«Γυμνός στο θέατρο δεν έχω παίξει. Στην τηλεόραση έπρεπε σε κάποιες ερωτικές σκηνές, αλλά δεν φαινόμουν. Τώρα πια δε θα έκανα γυμνό. Νομίζω ότι έχοντας ένα παιδί δε θα ήθελα να έρχεται να βλέπει τον μπαμπά της γυμνό. Είναι πολύ ανθρώπινο. Θα αρνιόμουν έναν ρόλο αν μου έλεγαν να κάνω γυμνό. Παρότι στο σπίτι δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα με το γυμνό, ποτέ δε θα κρυβόμασταν αν τύχαινε να δει κάποιον άνθρωπο γυμνό η Ιωάννα. Έτσι όπως είμαι σε αυτή την φάση δε θα το έκανα λόγω της Ιωάννας. Θα αισθανόμουν λίγο περίεργα και δεν υπάρχει λόγος. Τη μισή μου ζωή την έχω ξεχάσει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share