Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Ξεκάθαρη η Ιλένια Ουίλιαμς: «Είμαι μια χαρά στα προσωπικά μου» - Η απάντηση για τη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο (Video)

«Δεν έχω να σου πω κάτι γι αυτό, την έχω ζήσει εκείνη την εποχή, την περίοδο. Επειδή έζησα κι εγώ κάτι αντίστοιχο...»

20 Οκτωβρίου 2023 09:27
Ξεκάθαρη η Ιλένια Ουίλιαμς: «Είμαι μια χαρά στα προσωπικά μου» - Η απάντηση για τη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Ιλένια Ουίλιαμς μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών για τις τηλεοπτικές προτάσεις, θυμάται την εποχή που ήταν σε πάνελ, ενώ απάντησε και για τη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Επίσης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στις κάμερες και ήταν «κάθετος» για τη φιλία του με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν κλείνω την πόρτα στην τηλεόραση, κάποτε ήμουν πολύ πιο αυστηρή κι έλεγα “όχι, δεν θέλω”. Είχα κάνει κάποιες συζητήσεις, αυτό… Δεν ήταν κάτι που ευδοκίμησε, αλλά δεν το κλέινω», δήλωσε αρχικά η Ιλένια Ουίλιαμς.

«Όταν ήμουν σε πάνελ ζοριζόμουν να πω την άποψή μου που θα δυσαρεστούσε κάποιον», τόνισε.

Για την προσωπική της ζωή και πώς είναι: «Δόξα τω Θεώ, μια χαρά. Είμαι πάρα πολύ καλά».

Η απάντηση για τη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη δήλωσή ότι η μητέρα του έφυγε από τη ζωή, νομίζοντας ότι παντρεύονται, απάντησε: «Δεν έχω να σου πω κάτι γι αυτό, την έχω ζήσει εκείνη την εποχή, την περίοδο. Επειδή έζησα κι εγώ κάτι αντίστοιχο, το καταλαβαίνω απόλυτα. Έχουμε έναν σκύλο μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο κι έχουμε επικοινωνία. Εννοείται θα μιλήσουμε και θα χαιρετηθούμε».

"Βόμβες" από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Ο Αντώνης πήρε το διευθυντή και...» - Τα νεύρα του Κανάκη με τον Γιώργο Λιάγκα για την εμφύτευση μαλλιών (Video)

Αποκαλύψεις "βόμβα" έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στη ραδιοφωνική του εκπομπή, ο οποίος εκτός από την αναφορά του στον Γιώργο Λιάγκα σχετικά με τα νούμερα και τον Αχιλλέα Μπέο, αναφέρθηκε στην κόντρα ανάμεσα με τον Αντώνη Κανάκη και τον παρουσιαστή του «Πρωινού», αλλά και τις επιλογές του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Ποιος έβγαζε τον Αχιλλέα Μπέο να βρίζει τον Αλκίνοο Ιωαννίδη; Πήγε καλά και σε νούμερα, ήταν από τις στιγμές που περνούσε το Πρωινό την Καινούργιου. Κανείς δεν θέλει το καλό των τηλεθεατών, όλοι θέλουν νούμερα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Ήταν ο Γρηγόρης, ο Γιώργος και ο Κανάκης. Ο Αντώνης είχε και θέση στελέχους τότε, ήταν υπεύθυνος ψυχαγωγικού. Υπήρχε αυτή η κόντρα, του ότι βγάζουμε ή δεν βγάζουμε ανθρώπους οι οποίοι ξέρουμε ότι έχουν λόγο από διχαστικό έως και κακοποιητικό. Από τον Νότη Σφακιανάκη και τον Φαήλο Κρανιδιώτη μέχρι τη Χρυσή Αυγή κλπ.

Ο Λιάγκας και ο Αρναούτογλου, παρόλο που διαφωνούν εξ ορισμού για τον τρόπο που κάνουν αυτή τη δουλειά, υποστηρίζουν ότι πρέπει να τους βγάζεις αυτούς τους ανθρώπους, για διαφορετικούς λόγους. Ο Γρηγόρης γιατί σου λέει ότι πρέπει να ξέρει ο άλλος τι ακούει και ο Λιάγκας γιατί σου λέει ότι αυτοί κάνουν νούμερα. Από την άλλη, ο Κανάκης έλεγε ότι δεν πρέπει να βγαίνουν αυτοί», συνέχισε να λέει ο παρουσιαστής.

«Ο Αντώνης πήρε το διευθυντή και...» - Τα νεύρα του Κανάκη με τον Γιώργο Λιάγκα για την εμφύτευση μαλλιών

«Και ο Κανάκης τα έβαλε με τον σταθμό τον ίδιο, στον οποίο ήταν στέλεχος, που επιτρέπει εκπομπές όπως του Γιώργου. Αυτή ήταν η βάση της διαφωνίας. Ο Αντώνης έκανε διαρκώς παράπονα για την εκπομπή μας. Και το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν σχολιάσαμε μια φωτογραφία του Αντώνη Κανάκη, όταν είχε βάλει μαλλιά. Το παίξαμε ως viral, όχι για να χλευάσουμε και είχε σπαστεί αυτός. Ήταν αστείο. Πήρε λοιπόν και απαίτησε να μας μπει χοντρό χέρι. Δεν ξέρω αν ο Αντώνης ήθελε να κοπούμε, αλλά πήρε το διευθυντή και του είπε να μας βάλει χέρι», τόνισε μεταξύ άλλων.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share