Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

«Κάθετος» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Mε την Κατερίνα Καινούργιου δεν θα γίνουμε ποτέ ξανά κολλητοί, βριζόμασταν χυδαία»

«Της το είπα κιόλας και το ξέρει»

12 Οκτωβρίου 2023 18:02
«Κάθετος» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος:  «Mε την Κατερίνα Καινούργιου δεν θα γίνουμε ποτέ ξανά κολλητοί, βριζόμασταν χυδαία»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στις κάμερες και ήταν «κάθετος» για τη φιλία του με την Κατερίνα Καινούργιου, τονίζοντας πως στο παρελθόν «βριζόμασταν χυδαία» και δεν θα γίνουν ποτέ ξανά κολλητοί.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κοίταξε να δεις, εμείς με την Κατερίνα (σ.σ. Καινούργιου) δεν το κρύβω πως βριζόμασταν χυδαία. Θεωρώ ότι πια είμαστε σε μια ηλικία και εγώ και η Κατερίνα που δεν θα γίνουμε ποτέ κολλητοί ξανά. Της το είπα κιόλας και το ξέρει». Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Να σταματήσουμε όμως σαν παιδιά να φαγωνόμαστε για βλακείες νομίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Δείχνει και μια ωριμότητα. Και με τον Λάμπρο (σ.σ. Κωνσταντάρα) έτσι έγινε» συμπλήρωσε, επίσης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.

Όσον αφορά, δε, την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Σίσσυς Χρηστίδου και Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο παρουσιαστής τοποθετήθηκε ως εξής. «Στα μηνύματα τους δεν ήμουν, δεν τα έχω διαβάσει αλλά, αν με ρωτάς ποιον πιστεύω, πιστεύω την Σίσσυ (σ.σ. Χρηστίδου).

Δείτε το βίντεο

«Μου είπε κάτι που με στενοχώρησε»: Αποκάλυψη «βόμβα» από την Κατερίνα Καινούργιου για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο (video)

Σε μία αποκάλυψη που αφορούσε την Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε ο Χάρης Λεμπιδάκης στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα», με την ίδια την παρουσιάστρια να επιβεβαιώνει.

Με την ευκαιρία, δείτε την πρόσφατη δήλωση της παρουσιάστριας για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Μου έστειλαν μήνυμα τώρα και μου είπαν ότι το πρωί, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, στη ραδιοφωνική του εκπομπή, είπε ότι μιλήσατε», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Λεμπιδάκης.

«Ναι ναι, μιλήσαμε το Σάββατο», απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου και ο Χάρης συνέχισε: «Δεν νιώθει έτοιμος ακόμα να βρεθείτε από κοντά».

«Ήταν με τον κολλητό του αδερφού μου τον Νίκο που είναι και δικός μου φίλος. Παίρνω τον Νίκο και μου λέει “έλα εδώ είμαι με τον Δημήτρη”. “Δώστον μου” του λέω. Μιλήσαμε φιλικά και είπε και κάτι με στεναχώρησε, με συγκίνησε».

«Έτσι αρχίζουν οι ωραίες σχέσεις», σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, παρά τα παράπονα που της έκανε που δεν τον ενημέρωσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share