Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Καθηλώνει η Κορίνα Τσοπέη: «Ο άντρας μου με άφησε με τρία μωρά παιδιά, πήγα να πεθάνω – Ήταν μίσος, απόγνωση»

«Πήρε ένα αεροπλάνο και έφυγε. Τότε εγώ έλεγα: “Χριστέ μου, να πέσει το αεροπλάνο, αλλά να πεθάνει μόνο αυτός, όχι οι άλλοι άνθρωποι που είναι μέσα”»

14 Οκτωβρίου 2023 09:50
Καθηλώνει η Κορίνα Τσοπέη: «Ο άντρας μου με άφησε με τρία μωρά παιδιά, πήγα να πεθάνω – Ήταν μίσος, απόγνωση»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εφημερίδα On Time και στη Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη η Κορίνα Τσοπέη και καθήλωσε, αποκαλύπτοντας πως ο άντρας της την άφησε με τρία μωρά παιδιά και η ίδια πήγε να πεθάνει από το μίσος και την απόγνωση.

Η Ελληνίδα Μις Υφήλιος το 1964 μίλησε για τις έντονες στιγμές της ζωής της, αλλά και την στιγμή που την εγκατέλειψε ο σύζυγός της με τρία παιδιά. Με την ευκαιρία, είχε μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξη για τον πρώτο της γάμο και προκάλεσε ανατριχίλα με τον τρόπο που αυτός έφτασε στο τέλος.

Δεν υπάρχει κάτι άσχημο στη ζωή σας που έμεινε ανεξίτηλο;

Πολλά… Όταν ο άντρας μου ζήτησε να χωρίσουμε με τρία μωρά παιδιά, πέθανα, δεν ήξερα τι να κάνω… Πήρε ένα αεροπλάνο και έφυγε. Τότε εγώ έλεγα: “Χριστέ μου, να πέσει το αεροπλάνο, αλλά να πεθάνει μόνο αυτός, όχι οι άλλοι άνθρωποι που είναι μέσα”. Ήταν απόγνωση, μίσος, ανησυχία… τα πάντα… Δεν είχα δύναμη…

Κορίνα Τσοπέη
Κορίνα Τσοπέη

Φαντάζει απίστευτο μια παγκοσμίως αναγνωρίσιμη όμορφη γυναίκα να την παρατήσει ένας άντρας…

Όταν χωρίσαμε κι άρχισα να βγαίνω ραντεβού με άλλους στους οποίους έλεγα από την αρχή ότι ήμουν παντρεμένη, ότι έχω μωρά παιδιά, εκείνοι μου απαντούσαν: “Γιατί άφησες τον άντρα σου; Γιατί άφησες τον άνθρωπό σου;” Όταν τους απαντούσα δεν τον άφησα εγώ, εκείνος με άφησε, εκείνοι μου έλεγαν: “Πρέπει να είναι ηλίθιος”.

Έβλεπα τον άντρα μου όταν έπαιρνε τα παιδιά και μου έλεγε: “Μη λες στους ανθρώπους ότι σε άφησα” και του ανταποκρινόμουν: “Γιατί να μην το λέω… αφού με άφησες”. “Θα νομίζουν ότι είμαι βλάκας” και του απαντούσα πως αυτό νομίζουν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share