Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024

«Ο εγγονός μου έχει το σύνδρομο Γουίλιαμς. Είναι ο άγγελος που έστειλε ο Θεός...» - Συγκινεί η Κορίνα Τσοπέη (Video)

«Του πήρε πέντε χρόνια να προχωρήσει. Όταν προχώρησε, ήταν λες και είδα τον καλύτερο χορευτή. Έκλαψα»

29 Σεπτεμβρίου 2023 15:37
«Ο εγγονός μου έχει το σύνδρομο Γουίλιαμς. Είναι ο άγγελος που έστειλε ο Θεός...» - Συγκινεί η Κορίνα Τσοπέη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Κορίνα Τσοπέη, η Μις Υφήλιος 1964, επέστρεψε στην Ελλάδα και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Breakfast @ Star και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον εγγονό της που έχει το σύνδρομο Γουίλιαμς.

Η Κορίνα Τσοπέη είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχει σημασία η ομορφιά να σου πω την αλήθεια, η καρδιά έχει. Δεν παρακολουθώ πολύ τη μόδα και δεν την καταλαβαίνω πολλές φορές. Την κοιτάζω, μου αρέσει, αλλά δεν βλέπω τον εαυτό μου να φορά τα ρούχα που φοράνε οι κυρίες τώρα. Τον καιρό εκείνο καταλάβαινες από το σώμα ποια κοπέλα είναι. Τώρα όλες οι κοπέλες έχουν το ίδιο σώμα. Το 1964 που βγήκα, ήταν η πρώτη φορά που φορέσαμε ψεύτικες βλεφαρίδες και έγινε σκάνδαλο. Τώρα φορούν ψεύτικα».

«Ο εγγονός μου έχει το σύνδρομο Γουίλιαμς. Είναι ο άγγελος που έστειλε ο Θεός...»

Και πρόσθεσε: «Έχω φτάσει στην εποχή που είμαι στα καλύτερά μου. Δεν με ενοχλεί τίποτα. Οι άνθρωποι σου δίνουν ό,τι έχουν. Το κατάλαβα με τον εγγονό μου, που έχει σύνδρομο Γουίλιαμς. Είναι ο άγγελος που έστειλε ο Θεός, το καλύτερο πράγμα που έχω δει και με έχει κάνει να μάθω πολλά πράγματα για τους ανθρώπους. Όλοι έχουμε ειδικές ανάγκες, δεν υπάρχει άνθρωπος να μην έχει. Του πήρε πέντε χρόνια να προχωρήσει. Όταν προχώρησε, ήταν λες και είδα τον καλύτερο χορευτή. Έκλαψα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share