Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023

Ανατριχιάζει η Κορίνα Τσοπέη: «Πέθαινα, είχα λιώσει, είχα μαραζώσει, δεν έβλεπα μια καλή μέρα»

«Στην Ελλάδα όλοι οι άντρες απατούσαν τις γυναίκες τους, βοήθησα την τύχη μου που έφυγα»

30 Σεπτεμβρίου 2023 07:50
Ανατριχιάζει η Κορίνα Τσοπέη: «Πέθαινα, είχα λιώσει, είχα μαραζώσει, δεν έβλεπα μια καλή μέρα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την Κορίνα Τσοπέη φιλοξένησαν στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Παρασκευής (29/9) στην ΕΡΤ. Η ίδια γύρισε στην Ελλάδα και μεταξύ άλλων, μίλησε για τον πρώτο της γάμο και προκάλεσε ανατριχίλα με τον τρόπο που αυτός έφτασε στο τέλος έχοντας μείνει για έξι μήνες, μετά την υπογραφή του διαζυγίου, στο ίδιο σπίτι με τον σύζυγο της. «Πέθαινα, είχα λιώσει, είχα μαραζώσει, δεν έβλεπα μια καλή μέρα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πιο συγκεκριμένα, η Κορίνα Τσοπέη εξομολογήθηκε πως «ήμασταν και οι δυο νέοι, ερωτικά γράμματα, λουλούδια χωρίς λόγο. Ήξερε, είχε μάθει πως να φέρεται σε μια γυναίκα ενώ ο άλλος, που μου άρεσε, δεν ήξερε τίποτα απ’ αυτά. Ο Στηβ ήταν πολύ εκδηλωτικός, ωραίος, ταλαντούχος. Όταν παντρεύεσαι όμως, παντρεύεσαι. Τσακώνεσαι, τα ξαναφτιάχνεις αλλά τον χωρισμό ούτε καν τον περίμενα. Και όταν ξαναγύρισε, είδα ποιος ακριβώς ήταν και δεν ήθελα αυτόν αλλά τον άλλον που είχα ερωτευθεί, ο οποίος είχε εξαφανιστεί».

«Τα παιδιά μου ήταν μικρά, έρχεται μια φορά να μου πει πως θέλει διαζύγιο και του είπα: «που είναι; Θα το υπογράψω αυτή τη στιγμή». Το υπέγραψα και μέναμε μαζί στο ίδιο σπίτι για έξι μήνες. Πηγαίναμε σε ψυχίατρο, έφτιαχνα το τραπέζι, τα παιδιά έτρωγαν και αυτός έλεγε: κρύο και το ένα και το άλλο. Μετά σταμάτησα να του βάζω να φάει και τον έστελνα να βάλει στην κουζίνα μόνος του».

«Είχε πάρει το πιάτο του, τα μαχαίρια και τα πιρούνια και τα πετάει όλα ανάποδα μέσα στην κατσαρόλα. «Ούτε στο σκυλί δεν θα το έκανες αυτό» μου λέει, «Ποτέ δεν θα το έκανα στο σκυλί, το σκυλί είναι καλό και το αγαπώ» του απαντούσα» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Κορίνα Τσοπέη στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης. «Πέθαινα, είχα λιώσει, είχα μαραζώσει, δεν έβλεπα μια καλή μέρα».

Κορίνα Τσοπέη: «Στην Ελλάδα όλοι οι άντρες απατούσαν τις γυναίκες τους, βοήθησα την τύχη μου που έφυγα»

«Στην Αμερική ό,τι δουλειά και να κάνεις δεν ακούς ‘τι θα πει ο κόσμος’ και σκουπιδιάρης γίνεσαι γιατί δεν σε νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Ένας λόγος που έφυγα από την Ελλάδα ήταν ότι συνεχώς άκουγα ‘τι θα πει ο κόσμος;’. Έλεγα στη μαμά μου ‘μας πληρώνει ο κόσμος ενοίκιο;’ Τι με νοιάζει εμένα;» δήλωσε.

Σε άλλο σημείο, η Κορίνα Τσοπέη είπε: «Βοήθησα την τύχη μου όταν έφυγα. Δεν είχα καλή εικόνα. Ο θείος μου απατούσε τη θεία μου, οι τριγύρω μου όλοι οι άντρες απατούσαν τις γυναίκες τους. Όταν ήμουν μόνη μου (στην Αμερική) κανένα παιδί από αυτά που έβγαινα, δεν με πίεσε. Του έλεγα "μην με φιλήσεις" έλεγε "οκ". Στην Αθήνα και παντρεμένη που ήμουν, κάποιος γνωστός μου πήγε να με φιλήσει και λέω "πλάκα μου κάνεις;". Αυτό το να θέλουν να αποδείξουν ότι είναι άντρες, δεν το' χω. Παντού οι άντρες.. αλλά στην Ελλάδα...».

Στη συνέχεια, περιέγραψε τη στιγμή που ένας Έλληνας τον οποίο γνώρισε στην Αμερική μαζί με τη σύζυγό του και προσπάθησε να την προσεγγίσει ερωτικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share