Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

«Κόλαφος» η Ελένη Χαμπέρη για τον Αχιλλέα Μπέο: «Μου στέλνουν υβριστικά μηνύματα γιατί έβαλα υποψηφιότητα μαζί του» (video)

«Θέλω να τελειώσει όλο αυτό εδώ»

11 Οκτωβρίου 2023 13:47
«Κόλαφος» η Ελένη Χαμπέρη για τον Αχιλλέα Μπέο: «Μου στέλνουν υβριστικά μηνύματα γιατί έβαλα υποψηφιότητα μαζί του» (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Η Ελένη Χαμπέρη, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor, είχε βάλει υποψηφιότητα με την παράταξη του Αχιλλέα Μπέου ως δημοτική σύμβουλος στον Δήμο του Βόλου.

Μπορεί, η νεαρή γυμνάστρια να μην εξελέγη ωστόσο η ίδια ζει μια άλλη περιπέτεια, καθώς δέχεται υβριστικά μηνύματα επειδή έβαλε υποψηφιότητα με τον συγκεκριμένο υποψήφιο Δήμαρχο, ο οποίος εξέφρασε ρατσιστικές και ομοφοβικές δηλώσεις κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Ελένη Χαμπέρη αποκάλυψε: «Από τη στιγμή που ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου, δεχόμουν και χωρίς να ανεβάσω κάτι υβριστικά μηνύματα. Καλώς ή κακώς δεν ήθελα να δίνω βάση αλλά με επηρέαζαν ψυχολογικά. Με έβριζαν επειδή επέλεξα να κατέβω με τον Αχιλλέα Μπέο. Άνθρωποι που είχαν αντίθετη άποψη και με επηρέαζε όλο αυτό. Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με αυτό. Τα πήγα πολύ καλά, δυστυχώς δεν βγήκα όμως. Θέλω να τελειώσει όλο αυτό εδώ γιατί και εμένα αυτή η περίοδος ήταν δύσκολη».

«Φυσικά και δεν το μετάνιωσα, ειλικρινά σας μιλάω με επηρέασε πολύ αυτό το διάστημα ψυχολογικά, ενώ έλεγα δεν θα δίνω βάση σε τίποτα. Το θεωρώ άδικο όλο αυτό» τόνισε η Ελένη Χαμπέρη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share