Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

Αυτοί θα είναι οι Survivors προσκεκλημένοι στον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση (Video)

Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε λίγες μέρες πριν τον γάμο τους

21 Σεπτεμβρίου 2023 15:38
Αυτοί θα είναι οι Survivors προσκεκλημένοι στον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε λίγες μέρες πριν τον γάμο τους.

Μετά τον θρησκευτικό γάμο, θα ακολουθήσει δεξίωση σε γνωστό χώρο στο κέντρο της Αθήνας. Οι καλεσμένοι, όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής θα είναι αρκετοί, ενώ πολλοί από αυτούς είναι και πρώην συμπαίκτες του Γιώργου Αγγελόπουλου από το Survivor.

Αυτοί θα είναι οι Survivors προσκεκλημένοι στον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Fay’s Time και της Μάρτζυς Λαζάρου, το «παρών» στον θρησκευτικό γάμο του ζευγαριού, θα δώσουν και αρκετές παίκτες αλλά και συμπαίκτες του Γιώργου Αγγελόπουλου από το Survivor.

Ανάμεσα σε αυτούς, καλεσμένοι είναι οι: Μπο, Στέλλα Χαμπέρη, Σάρα Εσκενάζυ, Γιώργος Χρανιώτης, Ηλίας Μπόγδανος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Γιάννης Σπαλιάρας, Ελένη Δάρρα.

Δημοσίευμα "βόμβα": «Ο Ντάνος ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς!» - Έγκυος η Δήμητρα Βαμβακούση;

Δημοσίευμα "βόμβα" από την εφημερίδα «Μπαμ» καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ το οποίο προβλήθηκε και στην εκπομπή Μega Καλημέρα, η Δήμητρα Βαμβακούση είναι έγκυος και ο Γιώργος Αγελόπουλος θα γίνει πατέρας.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε από την ίδια, ούτε από τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Παράλληλα, ο γάμος θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 24/9 στο εκκλησάκι των Αγίων Θεοδώρων.

Δημοσίευμα όρι η Δήμητρα Βαμβακούση είναι έγκυος και οτι ο Γιωργος Αγγελόπουλος θα γίνει πατέρας

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share