Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

«45 και νιώθω τέλεια»: Τα οικογενειακά γενέθλια της Ελεονώρας Μελέτη και η τούρτα έκπληξη από την κορούλα της και τον άντρα της (photos)

Πιο λαμπερή από ποτέ η παρουσιάστρια του Mega

18 Σεπτεμβρίου 2023 14:42
«45 και νιώθω τέλεια»: Τα οικογενειακά γενέθλια της Ελεονώρας Μελέτη και η τούρτα έκπληξη από την κορούλα της και τον άντρα της (photos)
Από Εύη Κουρίδου

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο χαρές πέρασε η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία γιόρτασε τα 45α γενέθλιά της μαζί με την οικογένειά της.

Η παρουσιάστρια του «Mega Καλημέρα» γιόρτασε τα φετινά της γενέθλια στην παραλία, ενώ έσβησε την τούρτα που επέλεξαν ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης και η κόρης τους, Αλεξάνδρα, για την ιδιαίτερη μέρα.

Δείτε επίσης: Μαρέβα Μητσοτάκη: Το φιλί στην κόρη της Σοφία για τη γιορτή της – Oι ευχές του πρωθυπουργού από τη ΔΕΘ

«Με ένα μοχίτο στο χέρι, κ από το φυσικό μου περιβάλλον, την παραλία, με πολλή, ειλικρινή αγάπη, θέλω να σας ευχαριστήσω, όλους κ όλες για τα υπέροχα μηνύματα σας που στάζουν από αγάπη και ευχές!

Το ότι δεν γνωριζόμαστε προσωπικά τις κάνει εξίσου σημαντικές κ απαραίτητες, σαν τις ευχές που παίρνω από τους ανθρώπους της ζωής μου. Είστε κ εσείς δικοί μου άνθρωποι! Στην υγεία σας λοιπόν, κ εύχομαι η ζωή σας και η ψυχή σας να είναι γεμάτη από αγάπη, σοφία, πίστη κ ελπίδα! Θερμά ευχαριστώ. 45 κ νιώθω τέλεια», έγραψε στο instagram η Ελεονώρα Μελέτη για τα φετινά της γενέθλια.

Δείτε τις φωτογραφίες

Ελεονώρα Μελέτη

Ελεονώρα Μελέτη

Ελεονώρα Μελέτη

Οι ευχές του Άδωνι Γεωργιάδη στον γιο του: «Το πόσο γρήγορα πέρασαν τα χρόνια αυτά είναι απίστευτο»

Ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ευχήθηκε μέσα από τα social media στον γιο του που έγινε 18 χρονών, τονίζοντας ότι είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα πέρασαν τα χρόνια.

«Σήμερα ο πρωτότοκος γιος μας ο Αθανάσιος-Περσέας γίνεται 18 ετών. Το πόσο γρήγορα πέρασαν τα χρόνια αυτά είναι απίστευτο. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η Ευγενία Μανωλίδου.

Να χαίρεστε όλοι τα παιδιά σας, να έχουν υγεία και να τα καμαρώνετε!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ανάρτησή του.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Θηρίο ο Σπύρος Φωκάς: Γιόρτασε τα 86α του γενέθλια μετά τη μεγάλη περιπέτεια υγείας (photos)

Ο Σπύρος Φωκάς έσβησε τα κεράκια της τούρτας του με μεγάλη παρέα σε κέντρο αποκατάστασης, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε.

Ο γνωστός ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας έγινε 86 ετών και τα γιόρτασε σε μια μικρή συγκέντρωση στο κέντρο αποκατάστασης όπου φιλοξενείται, στην Καλαμάτα.

Η σύζυγός του, Λίλιαν, που δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό του ανέβασε φωτογραφία από τον γνωστό ηθοποιό που σβήνει τα κεράκια του, όπως και από την τούρτα του.

Ο Σπύρος Φωκάς μεταφέρθηκε στο κέντρο αποκατάστασης στην Καλαμάτα μετά το εξιτήριο που πήρε, αφού πέρασε τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του, καθώς υποβλήθηκε σε επέμβαση στη χολή και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ νοσοκομείου στην Αθήνα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share