Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Δραματικές ώρες για την Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές! Αυτό που με πονούσε περισσότερο ήταν...» (Video)

«Θα ήθελα να μοιράζομαι παραπάνω πράγματα αλλά με κρατάει η κακία και ο φθόνος του κόσμου»

14 Σεπτεμβρίου 2023 09:17
Δραματικές ώρες για την Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές! Αυτό που με πονούσε περισσότερο ήταν...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην εκπομπή Happy Day, μιλώντας για τις δραματικές στιγμές που πέρασε στα προσωπικά της.

Το γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας μίλησε για τον χωρισμό και την επανασύνδεση με τον σύντροφό της, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που δεν πήγε στις Μαλδίβες για τα γενέθλια της Ιωάννας Τούνη. Παράλληλα, δείτε εδώ τον σύντροφός της μέσα από μία φωτογραφία που δημοσίευσε στην αγκαλιά του αγαπημένου της και το μήνυμα αγάπης

«Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές - Αυτό που με πονούσε περισσότερο ήταν...»

«Πέρασα ένα υπέροχο καλοκαίρι, όπως ακριβώς το θέλαμε με τον σύζυγό μου. Τώρα είμαι έτοιμη για δράση. Όταν είχε συμβεί ο χωρισμός μας, πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές. Αυτό που με πονούσε περισσότερο ήταν ότι δεν έβλεπα και εκείνον καλά.

Ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα που χωρίσαμε. Άλλο τι βλέπατε εσείς και άλλο τι συνέβαινε στην πραγματικότητα. Θα ήθελα να μοιράζομαι παραπάνω πράγματα αλλά με κρατάει η κακία και ο φθόνος του κόσμου.

Του είπα δεν με νοιάζει, ας χτυπιέσαι όσο θέλεις εγώ θα ανεβάσω φωτογραφία μας στα social media. Ο σύντροφός μου δεν θέλει να ανεβάζω φωτογραφίες του» αποκάλυψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share