Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο - Πλημμύρισε το σπίτι του στο Πήλιο

Δεν έχουν προηγούμενο οι καταστροφές που έφερε η κακοκαιρία «Daniel», μεταξύ άλλων και στο Πήλιο

7 Σεπτεμβρίου 2023 21:54
Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο - Πλημμύρισε το σπίτι του στο Πήλιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν έχουν προηγούμενο οι καταστροφές που έφερε η κακοκαιρία «Daniel», μεταξύ άλλων και στο Πήλιο. Βίντεο και φωτογραφίες από τα χωριά που έχουν κυριολεκτικά «βουλιάξει» κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, όπως η εικόνα από το σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο Πήλιο, που πλημμύρισε.

Τραγικές καταστάσεις για τον ηθοποιό

Η σύζυγος του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου ανέβασε στο Instagram στιγμιότυπα από το σπίτι τους στις Μηλιές Πηλίου.

Στο πρώτο κλιπ η Λίνα Πρίντζου δείχνει το ποτάμι που έχει δημιουργηθεί εντός του σπιτιού τους στο χωριό και στο δεύτερο καταγράφει την προσπάθειά της. Φορώντας ένα κίτρινο αδιάβροχο προσπαθεί με ένα φτυάρι να καθαρίσει την πλημμυρισμένη της αυλή.

«Έφραξε η αστρέχα που είναι πίσω από το σπίτι, με κίνδυνο να μπουν νερά στο σπίτι. Όταν μειώθηκε η ένταση της βροχής, κατάφερα και έδιωξα τα νερά» έγραψε στο ένα από τα δύο κλιπ που ανάρτησε, η σύζυγος του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.

Δείτε την ανάρτηση

πλημμύρα σπίτι Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο Πήλιο

Υπόκλιση στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο: Είπε μία μεγάλη αλήθεια για τις φωτιές που κανείς δεν ξεστόμισε μέχρι σήμερα

Εδώ και μερικές εβδομάδες ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η σύζυγός του Λίνα Πρίντζου, βρίσκονται στο εξοχικό τους στο Πήλιο, όπως συνηθίζουν άλλωστε κάθε χρόνο. Όμως εδώ και μερικές ώρες πήραν μία πολύ ωραία απόφαση και το δικό του μήνυμα για τις φωτιές θα πρέπει όλους να μας βρει σύμφωνους. Το ζευγάρι είπε μία μεγάλη αλήθεια που κανείς δεν ξεστόμισε μέχρι σήμερα.

«Η ζωή δεν μας θέλει θεατές. Ας γίνουμε όλοι ενεργοί πολίτες»

Με τις πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα να έχουν πάρει διαστάσεις τραγωδίας, τα social media έχουν κατακλυστεί τις τελευταίες ώρες από σχόλια και στιγμιότυπα από τα μέτωπα τις φωτιάς, πληροφορίες για βοήθεια και υποστήριξη σε τρόφιμα.

Κάποιοι όμως από τους γνωστούς μας celebs αφήνουν τη θεωρία και τον σχολιασμό και περνούν ήδη στην πράξη. Ήδη ορισμένοι συμμετέχουν στην συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους.

Κάποιοι άλλοι όμως όπως η σύζυγος του ηθοποιού Βασίλη Χαραλαμπόπουλου , Λίνα Πρίντζου περνούν σε ακόμη πιο δραστικές πρωτοβουλίες. Μπορεί στο νομό Μαγνησίας και στο Πήλιο να μην υπάρχουν πυρκαγιές, αλλά ήδη από χθες ο νομός λόγω των σφοδρών ανέμων, έχει μπει στην κατηγορία 4, δηλαδή της υψηλής επικινδυνότητας.

Μαζί με την ηθοποιό και φίλη της Ορνέλα Λούτη, ξεκίνησαν ήδη τις βραδινές περιπολίες στα δάση μαζί με δεκάδες άλλους εθελοντές. Και το μήνυμα του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, εκτός από την περηφάνια του και το «μπράβο» που έδωσε στη σύζυγό του είναι σαφές αντιγράφοντας και ένα δικό της μήνυμα: «Η ζωή δεν μας θέλει θεατές. Ας γίνουμε όλοι ενεργοί πολίτες».

Όπως θα είδες και στο βίντεο η Λίνα Πρίντζου αναφέρει πως έχουν επιλέξει μία δύσκολη αποστολή καθώς η δική τους βάρδια περιπολίας στα βουνά πάνω από το χωριό Μηλιές, είναι από τις 2.00 μέχρι τις 4.00 τη νύχτα.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share