Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

«Είναι μία πάθηση αρκετά σοβαρή»: Η σπάνια ασθένεια από την οποία πάσχει η Έλλη Κοκκίνου και της κάνει τη ζωή δύσκολη

«Δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα»

5 Σεπτεμβρίου 2023 09:37
«Είναι μία πάθηση αρκετά σοβαρή»: Η σπάνια ασθένεια από την οποία πάσχει η Έλλη Κοκκίνου και της κάνει τη ζωή δύσκολη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Έλλη Κοκκίνου έχει περάσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που της έκανε τη ζωή «πάρα πολύ δύσκολη» και το εκμυστηρεύτηκε στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Η ίδια έχει μια σοβαρή πάθηση, που είναι σπάνια.

Η τραγουδίστρια πάσχει από άτυπη κοιλιοκάκη, η οποία προκαλείται από δυσανεξία στη γλουτένη.

Γι’ αυτό και η ίδια προσέχει πολύ τη διατροφή της, όχι μόνο για να διατηρείται σε καλή “φόρμα” αλλά και για να προφυλάξει τον οργανισμό της.

Δείτε επίσης: Απαγορεύεται ρητά: Αυτό το τρόφιμο έβγαλε οριστικά από τη διατροφή της η Έλλη Κοκκίνου για να χάσει κιλά

«Είναι η πιο ελαφριά ας πούμε μορφή. Το βέβαιο είναι ότι έχει ως αποτέλεσμα να μου κάνει τη ζωή πάρα πολύ δύσκολη. Στο να πάω έξω να φάω, στο να ταξιδέψω… Η κοιλιοκάκη είναι μία πάθηση αρκετά σοβαρή για τους περισσότερους ανθρώπους γιατί δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα.

Εμένα ας πούμε μου δημιουργούσε τυμπανισμό και αναιμία» είχε δηλώσει η Έλλη Κοκκίνου, ενώ είχε αναφερθεί και στο αλλεργικό/βρογχικό άσθμα που την ταλαιπωρεί.

Ποια Γαρμπή: Αυτή είναι η μόνη κοινή φωτογραφία Σχοινά - Κοκκίνου από την περίοδο που ήταν ζευγάρι

Μπορεί δύο από τις πιο γνωστές σχέσεις της Έλλης Κοκκίνου να ήταν με τον Γιώργο Μπόγρη και τον Διονύση Σχοινά, ωστόσο ο τελευταίος ήταν ο άνδρας που την είχε ρίξει στα «πατώματα».

Σχοινάς Κοκκίνου

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει πριν πολλά χρόνια την επεισοδιακή της σχέση με τον Διονύση Σχοινά και τον τελευταίο να κάνει πρόταση γάμου on air στην Καίτη Γαρμπή. Παρ' όλα αυτά, η Έλλη Κοκκίνου δήλωσε: «Δεν αποκλείω ντουέτο με την Καίτη Γαρμπή. Δεν έχω προβλήματα και κολλήματα και τα παλιά τα αφήνω στο παρελθόν. Αν κουβαλώ το παρελθόν μαζί μου, δεν θα πάω πουθενά. . Θα μπορούσε να γίνει μια συνεργασία σε μαγαζί»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share