Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

«Τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν θεωρείται δεδομένο» - Η ατάκα της Σοφίας Αλιμπέρτη που μας θύμισε όσα ξεχνάμε

Η διδακτική ιστορία που μοιράστηκε με τους τηλεθεατές

26 Αυγούστου 2023 14:41
«Τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν θεωρείται δεδομένο» - Η ατάκα της Σοφίας Αλιμπέρτη που μας θύμισε όσα ξεχνάμε
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα θέμα που την επηρέασε τελικά και την έκανε να θυμηθεί μια κουβέντα που είχε με φίλο της, παρουσίασε στο «Ζήσε αλλιώς» η Σοφία Αλιμπέρτη. Παράλληλα, δείτε εδώ την throwback φωτογραφία που ανήρτησε ο γιός τους από τον γάμο τους στην Πάρο το 1986.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια μίλησε με έναν εκ των καλεσμένων της για τους παράγοντες που συμβάλλουν στην εμφάνιση της στεφανιαίας νόσου, αλλά και τους τρόπους που μπορεί να διαγνωστεί και να αντιμετωπιστεί.

Στο τέλος της εκπομπής της, η Σοφία Αλιμπέρτη, μοιράστηκε με το κοινό της, αλλά και με τους τηλεθεατές, μια συζήτηση που είχε με έναν φίλο της και τα λόγια που της είχε πει, όταν μια μέρα την είδε να έχει πεσμένη ψυχολογία.

Η ατάκα της Σοφίας Αλιμπέρτη που μας θύμισε όσα ξεχνάμε

«Τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν θεωρείται δεδομένο»

«Θυμήθηκα μια ιστορία με τα θέματα που είχαμε σήμερα. Έχω έναν φίλο ο οποίος με είδε μια μέρα έτσι λίγο να σκέφτομαι, κάπως να είμαι… Μου λέει “τι σου συμβαίνει;”, άρχισα εγώ να γκρινιάζω και μου λέει “ηρέμησε λίγο σε παρακαλώ. Κάθε πρωι που ξυπνάμε και είμαστε υγιείς, πάμε φτιάχνουμε τον καφέ μας, τα παιδάκια σου είναι κι αυτά υγιή, βγαίνεις έξω, βλέπεις τον ήλιο, γεννήθηκες σε μία χώρα που λέγεται Ελλάδα και δεν έχει πόλεμο, πρέπει μόνο ευγνώμων να είσαι και να νιώθεις ότι είσαι τυχερή”.

Αυτά σας τα λέω, γιατί μετά από αυτά που είδαμε σήμερα, πρέπει να το ενισχύσετε αυτό. Όντως είμαστε τυχεροί κι ευλογημένοι. Τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν θεωρείται δεδομένο. Ό,τι ζούμε κάθε μέρα, ό,τι κερδίζουμε, είναι δώρο», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share