Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

Οι δραματικές στιγμές της Ρούλας Κορομηλά: «Κόντεψε να χάσει τη ζωή της, αλλοιώθηκε η εικόνα της...»

Η αποκάλυψη πασίγνωστης παρουσιάστριας

11 Μαΐου 2023 16:20
Οι δραματικές στιγμές της Ρούλας Κορομηλά: «Κόντεψε να χάσει τη ζωή της, αλλοιώθηκε η εικόνα της...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρούλα Κορομηλά έχει ζήσει αρκετά δύσκολες στιγμές στη ζωή της, με την ίδια να κοντεύει, μάλιστα, να χαθεί σε ένα χρονικό σημείο, όπου πέρασε αυτοάνοσο.

Την αποκάλυψη είχε κάνει η Μπέττυ Μαγγίρα, με αφορμή την εμφάνιση της παρουσιάστριας στην «Ελένη», με την Ρούλα να βρίσκεται τελευταία σε δύσκολη θέση.

Οι δύσκολες στιγμές της παρουσιάστριας

«Αυτό που δεν ήξερε ο κόσμος που ήξερε ότι η Ρούλα Κορομηλά έχει ένα αυτοάνοσο, είναι ότι όντως η Ρούλα κόντεψε να χάσει τη ζωή της, οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά, έκανε πολύ μεγάλες θεραπείες, πράγμα που της αλλίωσε και λίγο την εικόνα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εγώ την έζησα εκείνη την εποχή, στο «TV STARS παρουσιάστε», όπου δούλευε πίσω στο συμβουλευτικό κομμάτι. Ήταν η εποχή που δεν ήθελε να δείξει τον εαυτό της.

Περνούσε τον προσωπικό της Γολγοθά που ήταν η ασθένεια που έπρεπε να την πολεμήσει γιατί όντως κόντεψε να χάσει τη ζωή της και από την άλλη η δουλειά της έδινε ένα κίνητρο για να συνεχίσει να ζει, πολύ σημαντικό για τη Ρούλα, είπε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Σημειώνεται πως στο παρελθόν η ίδια η Ρούλα Κορομηλά είχε μιλήσει για «ένα πολύ σοβαρό αυτοάνοσο νόσημα, μια φλεγμονή του μυικού συστήματος που λέγεται πολυμυοσίτιδα».

Δεν θα είχε κάνει αυτή την καριέρα ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Το άγνωστο παρασκήνιο με τη Ρούλα Κορομηλά που δεν ήξερε κανείς

Μπορεί ο Σπύρος Παπαδόπουλος να έχει μια πολύχρονη καριέρα στην τηλεόραση, ωστόσο λίγο έλειψε να μην τα καταφέρει. Ο λόγος ήταν ένα άγνωστο παρασκήνιο με τη Ρούλα Κορομηλά που δεν ήξερε κανείς.

Και όμως, ο παρουσιαστής δεν ήταν η πρώτη σκέψη της παραγωγού Βίκυς Λάσκαρη για το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά».

Η ίδια ήταν παραγωγός της αντίστοιχης εκπομπής που έκανε η Σεμίνα Διγενή στην ΕΡΤ πριν από χρόνια. Όταν η Σεμίνα έφυγε για τον Alpha ο Τζώνη Καλημέρης της ζήτησε να καλύψουν το κενό με μια μουσική εκπομπή. Για πολλές μέρες έσβηνε κι έγραφε ονόματα σε μια ατζέντα.

Ποιοι ήταν οι επικρατέστεροι;

Ρούλα Κορομηλά και Σπύρος Παπαδόπουλος

Και όμως, το όνομα της Ρούλας Κορομηλά είχε πέσει πρώτο στο τραπέζι. Επίσης, σκέφτηκε και την Έλενα Ακρίτα για ένα αντίστοιχο Αλάτι και Πιπέρι, σε σύγχρονη εκδοχή.

«Σημείωνα ηθοποιούς, παρουσιαστές. Ξαφνικά μου ήρθε φλασιά. Δεν τον γνώριζα τον Σπύρο προσωπικά. Θυμήθηκα μια συνέντευξη του που έλεγε πόσο αγαπάει το ελληνικό τραγούδι Είναι απίστευτος, έχει τρομερές γνώσεις. Τελικά, δεν ξέρω αν υπάρχει πιο κατάλληλος από τον Σπύρο γι’ αυτήν τη θέση. Είμαστε μαζί τόσα χρόνια. Λέμε συχνά για πλάκα ότι αν είχαμε παιδί τώρα θα πήγαινε στο Γυμνάσιο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share