Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τα έβγαλε όλα η Ρούλα Κορομηλά: Η φωτογραφία με μαγιό και τα εκατοντάδες σχόλια

«Το δοκίμαζα σε διάφορες πόζες...»

4 Μαΐου 2023 20:29
Τα έβγαλε όλα η Ρούλα Κορομηλά: Η φωτογραφία με μαγιό και τα εκατοντάδες σχόλια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Ρούλα Κορομηλά μοιράστηκε με το κοινό της δύο φωτογραφίες από τα παλιά και τα έβγαλε όλα στη φόρα, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα με το μαγιό της. Όπως ήταν αναμενόμενο, η παρουσιάστρια έλαβε εκατοντάδες σχόλια στο Instagram.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια που αγαπήθηκε από το κοινό, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά, αναρτά στιγμιότυπα και βίντεο από την καθημερινότητα και την καριέρα της. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας της παρουσιάστριας.

Αυτή τη φορά, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο καλοκαιρινές φωτογραφίες από το παρελθόν, στις οποίες φαίνεται να ποζάρει με ολόσωμο μαγιό, το οποίο είχε πάνω του μία στάμπα του Snoopy.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Ρούλα Κορομηλά έγραψε: «Ολόσωμο μαγιό ,που έψαχνα μανιωδώς τότε με στάμπα μάλιστα τον πιο διάσημο σκύλο καρτούν του κόσμου που άφησε την στέγη του σπιτιού του κ ήρθε κοντά μου…???????? Αδυναμια στα ολοσωμα πριν αλλά κ τώρα χωρίς ομως καρτούν … ???????? ???? YΓ. Μόλις το είχα βρει τότε κ το δοκίμαζα σε διάφορες πόζες λίγο πριν το βουτηξω στη θάλασσα. ????????????».

Δείτε τα στιγμιότυπα:

Ξεκίνησε από χαμηλά: Η άγνωστη δουλειά της Ρούλας Κορομηλά πριν γίνει παρουσιάστρια και ο ρόλος του Πάνου Μιχαλόπουλου

Η Ρούλα Κορομηλά έχει γίνει πια μια ιστορική παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης, ωστόσο η ίδια ξεκίνησε από χαμηλά, κάνοντας μια άγνωστη δουλειά πριν φτάσει στην κορυφή. Αν μη τι άλλο για την ενασχόλησή της με τα media έπαιξε ρόλο και ο γάμος της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο.

Η ίδια ξεκίνησε να γίνεται το 1991, όταν μεταπήδησε στον νεοσύστατο τότε σταθμό ΑΝΤ1 παρουσιάζοντας την μακροβιότερη πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, τον Πρωινό Καφέ. Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο γυμναστής με τον οποίο είχε σχέση η Ρούλα Κορομηλά.

Από τη συγκεκριμένη εκπομπή που είχε αξιοσημείωτη επιτυχία, στα τρία χρόνια που την παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά «παρέλασαν» οι σημαντικότερες προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου και όχι μόνο.

Η αρχή, όμως, είχε γίνει από νωρίτερα και άλλο πόστο. Συγκεκριμένα, στα μέσα της δεκαετίας του 1980 προσλήφθηκε ως δακτυλογράφος στην ΕΡΤ, ενώ στη συνέχεια δούλεψε σε διάφορα κανάλια της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Εκεί, μάλιστα, καθιέρωσε προγράμματα που για πρώτη φορά έκαναν την εμφάνιση τους στη μικρή οθόνη, όπως οι πρωινές εκπομπές, τα σόου και οι τηλεμαραθώνιοι.

Ξεκίνησε από χαμηλά: Η άγνωστη δουλειά της Ρούλας Κορομηλά πριν γίνει παρουσιάστρια και ο ρόλος του Πάνου Μιχαλόπουλου

Στον ΑΝΤ1 πόνταραν σε μια φρέσκια παρουσία που θα γινόταν το πρότυπο της κάθε γυναίκας. Η Ρούλα Κορομηλά δέχεται την πρόταση από το κανάλι και τελικά παρουσιάζει τον Πρωινό Καφέ, πίσω από τις κάμερες η Σεμίνα Διγενή γίνεται ο αφανής ήρωας της εκπομπής. Οι στήλες μαγειρική, γυμναστική, ζώδια, μόδα και καλεσμένοι είναι μέσα στο περιεχόμενο της εκπομπής, επίσης την πρώτη χρονιά της Ρούλας βλέπουμε την στήλη του τζόγου που όταν προβαλλόταν τα μηχανάκια της AGB χτύπαγαν κόκκινο, η εκπομπή ανεβαίνει σε τηλεθέαση και οι σαμπάνιες ανοίγουν στο Μαρούσι

Οι καλεσμένοι πολλοί από πολλούς χώρους (πολιτική, showbiz, μουσική). Η Ρούλα γίνεται η superstar του ΑΝΤ1, έχοντας δίπλα της την Σεμίνα Διγενή, την Μαργαρίτα Σακελλαρίου (1η σύζυγος του Νίκου Μαστοράκη και αρχισυντάκτρια του Καφέ), η οποία της διορθώνει τα λάθη στην ελληνική γλώσσα της Ρούλας, και είχε γενικώς την στήριξη του ΑΝΤ1, ο Μίνωας χαρακτηρίζει 4ο παιδί τον Πρωινό Καφέ.

Το 1992 η Ρούλα κάνει περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και η υποδοχή ήταν λες και ήρθε ξένος rock star στην Ελλάδα. Η Ρούλα τότε ζητούσε από τον ΑΝΤ1 να κάνει και βραδυνό show, το θρυλικό Ciao ANT1. Τότε η Ρούλα χωρίζει με τον Μιχαλόπουλο και ερωτεύεται κεραυνοβόλα τον ιταλό σκηνοθέτη του show Stefano Sartini και έτσι ξεκίνησε η πορεία της προς την αποθέωση

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share