Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Η Ρούλα Κορομηλά κόντεψε να χάσει τη ζωή της, οι γιατροί είχαν...»: Αποκάλυψη «βόμβα» για την παρουσιάστρια!

Η περιπέτεια με την υγεία της

27 Ιανουαρίου 2023 16:13
«Η Ρούλα Κορομηλά κόντεψε να χάσει τη ζωή της, οι γιατροί είχαν...»: Αποκάλυψη «βόμβα» για την παρουσιάστρια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την εμφάνιση της Ρούλας Κορομηλά στην Ελένη Μενεγάκη και τα όσα αποκάλυψε για το πρόβλημα υγείας της σχολίασαν στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» η Μπέττυ Μαγγίρα και η ομάδα της πριν λίγες μέρες. Μάλιστα, αποκαλύφθηκε για την παρουσιάστρια πως πριν χρόνια πήγε να χάσει τη ζωή της, καθώς οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά.

Η οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής ανέφερε πως έζησε τη Ρούλα Κορομηλά την εποχή που περνούσε τον προσωπικό της Γολγοθά και τόνισε πως «η δουλειά, της έδινε και ένα κίνητρο να συνεχίσει να ζει».

«Αυτό που δεν ήξερε ο κόσμος που ήξερε ότι η Ρούλα Κορομηλά έχει ένα αυτοάνοσο, είναι ότι όντως η Ρούλα κόντεψε να χάσει τη ζωή της, οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά, έκανε πολύ μεγάλες θεραπείες, πράγμα που της αλλοίωσε και λίγο την εικόνα. Εγώ την έζησα εκείνη την εποχή, στο “TV STARS παρουσιάστε”, όπου δούλευε πίσω στο συμβουλευτικό κομμάτι. Ήταν η εποχή που δεν ήθελε να δείξει τον εαυτό της.

Περνούσε τον προσωπικό της Γολγοθά που ήταν η ασθένεια που έπρεπε να την πολεμήσει γιατί όντως κόντεψε να χάσει τη ζωή της και από την άλλη η δουλειά της έδινε ένα κίνητρο για να συνεχίσει να ζει, πολύ σημαντικό για τη Ρούλα» είπε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δείτε το βίντεο

Σπαραγμός της Ρούλας Κορομηλά για τις εγκυμοσύνες: «Βασανιζόμαστε τόσα χρόνια να αποκτήσουμε παιδί κι εσείς...»

Η Ρούλα Κορομηλά έχει μιλήσει στο παρελθόν για όσα έχουν συμβεί στη ζωή της, με την ίδια να εξομολογείται σχετικά με την προσπάθεια της να αποκτήσει παιδί και να σπαράζει για περιστατικά, που στερούν τη ζωή τους.

Συγκεκριμένα, σοκ προκάλεσε πρόσφατα στο πανελλήνιο η είδηση ότι 29χρονη μητέρα φέρεται να πέταξε το παιδί της, ηλικίας 11 μηνών, στον ποταμό Αλιάκμονα στη Βέροια. Το τραγικό περιστατικό σχολίασε η Ρούλα Κορομηλά, κάνοντας μια οργισμένη ανάρτηση στο Twitter.

«Τόσες γυναίκες βασανίζονται χρόνια και λαχταράνε να αποκτήσουν ένα παιδί και άλλες τα πετάνε στον Αλιάκμονα. Θλίψη!» έγραψε η παρουσιάστρια του MEGA.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share