Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Στη θλίψη μετά τον χωρισμό από τον Χατζηγιάννη η Ζέτα Μακρυπούλια: «Η σημερινή μου κατάσταση οφείλεται σε...»

Η περιπέτεια που... την ταρακούνησε

31 Μαρτίου 2023 12:04
Στη θλίψη μετά τον χωρισμό από τον Χατζηγιάννη η Ζέτα Μακρυπούλια: «Η σημερινή μου κατάσταση οφείλεται σε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μόνη της από τότε, που χώρισε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, αν και διάφορα δημοσιεύματα τη θέλουν... ακόμη και να γεννά, με την ίδια να αναφέρεται στη σημερινή της κατάσταση.

Σε μια σπάνια και αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Glow και στον Άρη Καβατζίκη, η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε ανοιχτά για την πρώτη καραντίνα και την εμπειρία της με τον κορωνοϊό που την... ταρακούνησε.

Η εμπειρία που... την ταρακούνησε

«Δεν ξέρω εάν η σημερινή μου κατάσταση οφείλεται στη δική μου κρίση ή στον εγκλεισμό. Δεν κρύβω ότι η πρώτη αντίδραση στην πρώτη καραντίνα ήταν σαν σε εκδρομή ή σαν ένα δώρο σε ανθρώπους που τρέχαμε όλη την ημέρα και μας είπαν να μείνουμε στο σπίτι. Έπεσαν οι τόνοι, ξεκουραστήκαμε. Με βόλεψε που έμεινα μόνη, σκέφτηκα πράγματα που με απασχολούσαν. Μετά άρχισε να βγαίνει ο εκνευρισμός και η πίεση. Ο εγκλεισμός άφησε στην ανθρωπότητα την έξαρση βίας, που με τρομάζει. Σε μένα δεν έφερε βία, αλλά χάνω πιο εύκολα την ψυχραιμία μου, δεν έχω την υπομονή που είχα. Ως προσωπικότητα πιέζομαι και αργώ πολύ να καταλάβω την πίεση», περιέγραψε.

«Όταν αντιληφθώ τι έχει συμβεί, θα κάνω μία κίνηση και θα τα διαλύσω όλα, χωρίς αυτός να είναι πάντα ο σωστός δρόμος. Είναι ωραίο τη στιγμή που πιέζεσαι να το καταλαβαίνεις και να βάζεις τα όριά σου. Δεν κάνω τις συζητήσεις όταν πρέπει να γίνουν. Και για να λέμε αλήθειες, υπάρχει μία παρανόηση γύρω από εμένα. Προς τα έξω, και κυρίως μέσα από το τηλεπαιχνίδι, είμαι ένας πολύ θετικός άνθρωπος -αυτή είναι η βάση μου-, αλλά τελικά δεν τα έχω καταφέρει τόσο καλά όσο δείχνω με τον εαυτό μου», πρόσθεσε η Ζέτα Μακρυπούλια.

«Όταν κόλλησα Covid, που έπρεπε να μείνω 16 μέρες μόνη μου, έφτασα σ’ ένα σημείο που έπιασα πάτο, χαμένη σε σκέψεις και σε θλίψη, επέτρεψα στον εαυτό μου να κλάψει – κάτι που δεν μου το επιτρέπω. Τόσο πολύ με έχω περιορισμένη από παντού και δεν ξέρω ειλικρινά σε ποια ηλικία “κανόνισα” με τον εαυτό μου να μην κλαίει», τόνισε η ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Αυτό είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι συζητήσεις του ΑΝΤ1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια για την επόμενη σεζόν και η συμφωνία έχει σχεδόν κλείσει με τις εξελίξεις να τρέχουν, καθώς απομένουν μικρές λεπτομέρειες και φυσικά, οι υπογραφές. Ποιο θα είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα;

Η Ζέτα Μακρυπούλια αποδέχθηκε τελικά να συνεχίσει για μια ακόμη τηλεοπτική σεζόν το «Ρουκ – Ζουκ», ενώ τελικά θα παρουσιάσει και το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1, «Οι προδότες», το οποίο βασίζεται στο κλασσικό παιχνίδι «Μια νύχτα στο Παλέρμο» και γνωρίζει ήδη τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό.

Είναι το πρώτο mind reality game και αυτό το διαφοροποιεί σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα αυτής της τυπολογίας προγραμμάτων. Σε έναν κλειστό χώρο θα συνυπάρχουν 22 παίκτες. Οι 18 ορίζεται, σύμφωνα με τους κανονισμούς, να είναι οι «Πιστοί», ελπίζοντας να μοιραστούν ένα χρηματικό έπαθλο αξίας έως 120.000 ευρώ.

Ζέτα Μακρυπούλια νέο επαγγελματικό βήμα

Ανάμεσά τους είναι οι «Προδότες» – μια ομάδα διαγωνιζόμενων που επιλέγονται από τον παρουσιαστή του προγράμματος την πρώτη μέρα, στόχος των οποίων είναι να τους παραπλανήσουν και να τους εξαλείψουν διεκδικώντας το έπαθλο.

Οι Πιστοί δε γνωρίζουν ποιοι ανάμεσά τους είναι οι Προδότες. Το ξέρουν, όμως, οι τηλεθεατές στο πρώτο επεισόδιο. Κάθε βράδυ οι προδότες συγκεντρώνονται κρυφά για να αποφασίσουν ποιον θέλουν να θέσουν εκτός παιχνιδιού. Στους παίκτες ανατίθενται αποστολές, τις οποίες πρέπει να ολοκληρώσουν, ώστε να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο 100.000 ευρώ.

Εάν οι «Πιστοί» διαγωνιζόμενοι εξαλείψουν όλους τους «Προδότες», θα μοιραστούν το χρηματικό έπαθλο, αλλά αν κάποιοι Προδότες φτάσουν μέχρι το τέλος, κλέβουν τα χρήματα. Το τρέιλερ συμμετοχής για τους «Προδότες» τρέχει ήδη στον «αέρα» του ΑΝΤ1 και το ριάλιτι θα γυριστεί σε επιβλητικό παλαιό κτίριο εντός της Αττικής μέσα στους επόμενους μήνες, με στόχο να βγει στον αέρα τον Οκτώβριο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share