Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια «καρφώνει» την μητέρα του Αντώνη Ρέμου; «Έχω έρθει σε πολύ δύσκολη θέση…»

«Ήταν παράξενη, αυτά που έκανε τα...»

28 Μαρτίου 2023 12:37
Η Ζέτα Μακρυπούλια «καρφώνει» την μητέρα του Αντώνη Ρέμου; «Έχω έρθει σε πολύ δύσκολη θέση…»
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν μερικά χρόνια η Ζέτα Μακρυπούλια είχε βρεθεί καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και δε δίστασε να μιλήσει για τις «πεθερές» της. Η ίδια αποκάλυψε πως έχει έρθει κατά διαστήματα σε πολύ δύσκολη θέση. Μήπως καρφώνει τη μητέρα του Αντώνη Ρέμου;

Ανάμεσα σε πολλά, δεν δίστασε να αναφερθεί και στα προσωπικά της και συγκεκριμένα στη σχέση της με τις μητέρες των κατά καιρούς συντρόφων της. Για την ακρίβεια ανέφερε πως υπήρξε μια υποψήφια πεθερά που της έκανε περίεργα πράγματα. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η περιουσία της.

«Ήταν παράξενη, αυτά που έκανε τα βλέπουμε μόνο στις ελληνικές ταινίες», ανέφερε χαρακτηριστικά. Όπως ήταν αναμενόμενο οι αποκαλύψεις της Ζέτας δεν έμειναν ασχολίαστες από το «Πρωινό» με τους παρουσιαστές να υποστηρίζουν πως τα όσα είπε “φωτογραφίζουν” την μητέρα του Αντώνη Ρέμου.

Δείτε στο βίντεο τι ακολούθησε:

Έχει μοιάσει... τάλε κουάλε στον Κώστα και την Κική: Αυτοί είναι οι γονείς της Ζέτας Μακρυπούλια (photo)

Η Ζέτα Μακρυπούλια δε συνηθίζει να εκτίθεται δημόσια και να αποκαλύπτεται για την προσωπική της ζωή, ωστόσο δεν κρύβει την αγάπη για την οικογένειά της, και δη τους γονείς της, Κώστα και Κική.

Παρότι είναι λίγες οι φορές που έχει εμφανιστεί σε κάποια κοσμική εκδήλωση οικογενειακά, το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας (27/2) διασκέδασαν βλέποντας την παράσταση του φίλου της Θανάση Αλευρά «40+Βγαίνω».

Όπως βλέπουμε στη φωτογραφία, η όμορφη Ζέτα, που αναφέρθηκε και στη ζωή της μετά το θάνατο με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, μοιάζει περισσότερο στον πατέρα της, από τον οποίο κληρονόμησε και το υπέροχο χρώμα των ματιών της.

Ζέτα Μακρυπούλια γονείς

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share