Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θα τρίβετε τα μάτια σας: Τόσες χιλιάδες ευρώ παίρνει η Ελένη Μενεγάκη για κάθε ανάρτηση στο Instagram!

Κασέ με πολλά μηδενικά

29 Μαρτίου 2023 10:56
Θα τρίβετε τα μάτια σας: Τόσες χιλιάδες ευρώ παίρνει η Ελένη Μενεγάκη για κάθε ανάρτηση στο Instagram!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θα τρίβετε τα μάτια σας μόλις δείτε πόσες χιλιάδες ευρώ παίρνει η Ελένη Μενεγάκη για κάθε ανάρτηση που κάνει στο Instagram!

Η Ελένη Μενεγάκη διατηρεί έναν από τους πιο δυνατούς λογαριασμούς στο Instagram, καθώς οι ακόλουθοί της ξεπερνούν το 1.200.000 followers. Η παρουσιάστρια αποσπά χιλιάδες likes και σχόλια κάθε φορά που δημοσιεύει μια νέα φωτογραφία, ενώ δεν είναι λίγες και οι εμπορικές τοποθετήσεις της. Με την ευκαιρία, δείτε τη συμφωνία που έκανε με τον Γιάννη Λάτσιο 13 χρόνια μετά το διαζύγιο.

Πριν καιρό, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είχε βάλει στο στόχαστρο τους influencers και με συνεχείς αναρτήσεις του είχε βγάλει στη φόρα τα αστρονομικά ποσά που παίρνουν για κάθε post, αλλά και πόσους ψεύτικους followers έχουν, κατακεραυνώνοντάς τους.

Μάλιστα, είχε δημοσιεύσει και ένα story με τιμολόγιο, στο οποίο υπήρχε το ποσό των 8.680 ευρώ (7.000 ευρώ + ΦΠΑ 24%), προδίδοντας το ποσό που κοστολογεί τα posts της η Ελένη Μενεγάκη.

Όπως θα δείτε, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έκρυψε το όνομα της παρουσιάστριας, σχολιάζοντας "ορίστε το τιμολόγιο μίας κυρίας της τηλεόρασης για ένα σποτ στο instagram. εταιρία με ρούχα ο πελάτης. Με 8680 ευρώ πώς να μην έχει πάντα δίκιο", ωστόσο δεν έκρυψε την επωνυμία της επιχείρησης στην κορυφή του εγγράφου.

Με μία γρήγορη αναζήτηση στη google, μπορεί κάποιος εύκολα να διαπιστώσει πως η εταιρία "M Winner ΙΚΕ" ανήκει στην Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη τιμολόγιο απολαβές Instagram

Ματέο Παντζόπουλος: Το οικογενειακό μυστικό που δε γνώριζε ούτε η Ελένη Μενεγάκη!

Λίγοι γνώριζαν ένα οικογενειακό μυστικό του Ματέο Παντζόπουλου, συζύγου της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο έγινε γνωστό το 2016, μέσα από ρεπορτάζ γνωστής εφημερίδας.

Μπορεί να έχουν γραφτεί πολλά για την σχέση και το γάμο του με την αγαπημένη παρουσιάστρια, ωστόσο δεν γνωρίζουμε πολλά για τη δική του ζωή. Ένα ωστόσο… μυστικό που αφορούσε την περιουσία του, είχε γίνει γνωστό. Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε η Ελένη Μενεγάκη για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της το 2016, η Λιλίκα Παντζοπούλου είχε αποκαλύψει στον γιο της πως υπάρχει γι’ αυτόν ένα ποσό που αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Το ποσό αυτό θα μπορεί να εκμεταλλευτεί μετά τον θάνατό της.

Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος μυστικό

Με τα παραπάνω ως δεδομένα, η οικογένεια Παντζόπουλου, αυτή δηλαδή που αποτελείται από την Ελένη Μενεγάκη και την κόρη τους Μαρίνα, είναι εξασφαλισμένη για το μέλλον αφού το ποσό είναι υπέρογκο.

Μάλιστα, ένα εξίσου σημαντικό καταπίστευμα έχει κλειστεί σε τραπεζικό λογαριασμό και για τον άλλο της γιο, τον Λευτέρη Παντζόπουλο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share