Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023

«Σπάραξε» η Ελένη Μενεγάκη: «Όλα αυτά που λέγαμε στη δική μας μάνα...»

Η δήλωσή της για την τραγωδία στα Τέμπη

8 Μαρτίου 2023 11:42
«Σπάραξε» η Ελένη Μενεγάκη: «Όλα αυτά που λέγαμε στη δική μας μάνα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Σπάραξε» μετά το πολύνεκρο δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου εμφανίστηκε η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της σημερινής της εκπομπής. Η ίδια αναφέρθηκε σε όλα αυτά που λέγανε στη δική τους μάνα όταν ήταν νέοι.

Η παρουσιάστρια, που την περασμένη εβδομάδα απείχε από την τηλεοπτική της παρουσία, όπως και όλες οι εκπομπές της ψυχαγωγίας, ξεκίνησε τη σημερινή της εκπομπή με μια αναφορά στο τραγικό αυτό συμβάν που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για την περίοδο που χώρισε.

«Καλησπέρα σας. Επιστρέψαμε και εμείς στη θέση μας διότι την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήμασταν εδώ. Δεν ήμασταν εδώ γιατί πρώτο λόγο είχε η ενημέρωση. Η ενημέρωση που θέλαμε να ακούσουμε και να έχουμε όλοι οι πολίτες της χώρας. Μπορεί το τριήμερο πένθος να πέρασε την προηγούμενη εβδομάδα αλλά το πένθος όλων των Ελλήνων συνεχίζεται.

Φυσικά, όσο πονούν εκείνοι που έχασαν δικούς τους ανθρώπους δε συγκρίνεται με τον πόνο που νιώθει ο καθένας από εμάς. Κανένας άνθρωπος δε μπορεί να πιστέψει ότι αυτό που ακούμε και μαθαίνουμε είναι μια πραγματικότητα και δεν είναι μια ταινία» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Όσο για το πώς νιώθουμε ως γονείς, η Ελένη Μενεγάκη τόνισε ως μητέρα 4 παιδιών τα εξής:

«Όλοι τα ίδια αισθανόμαστε, κι αυτά που δεν λέμε, είναι μέσα μας, πολλές φορές δεν χρειάζεται να πεις πολλά, νιώθεις, συμμετέχεις και δεν χρειάζεται να πεις τίποτα. Όλα αυτά που λέγαμε στη δική μας μάνα, βλέπω πως όταν γίνεσαι εσύ γονιός, τα κάνεις, έχεις εσύ τις ίδιες αγωνίες. Καταλαβαίνω, δεν είμαι στη θέση αυτών των γονιών αλλά η καρδιά μας χτυπάει μαζί τους».

Η εκπομπή της Ελένης ήταν έτσι κι αλλιώς αφιερωμένη στην επικαιρότητα, με τρόπο επιστημονικό, μιλώντας με ειδικό ψυχολόγο και με τον Κώστα Τσουρό στο πάνελ της.

Μοίρασαν τα εκατομμύρια Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος: Η κρυφή συμφωνία 13 χρόνια μετά το διαζύγιο - Τι παίρνει καθένα από τα 3 παιδιά τους

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος έχουν πάρει χωριστούς δρόμους τα τελευταία 13 χρόνια, με το διαζύγιό τους τότε να πέφτει ως «βόμβα» κι ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης αποτέλεσε ο διαμοιρασμός της περιουσίας τους.

Οι δυο τους πάντοτε έχουν ως σημείο αναφοράς τα τρία τους παιδιά, τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια Λάτσιου. Αυτά σκέφτηκαν και τον καιρό, που αποφάσισαν να αλλάξουν ρότα στη ζωή τους και να είναι πια χωριστά, με τη συμφωνία τους να πραγματοποιείται χρόνια αργότερα για το πώς θα τα εξασφαλίσουν.

Σύμφωνα με το «Yes Magazine», το άλλοτε ζευγάρι έκανε τη συμφωνία του και μοίρασε τη διόλου ευκαταφρόνητη περιουσία του, αποφασίζοντας και το τι θα πάρει το καθένα από τα τρία παιδιά. Η μερίδα του λέοντος, φυσικά, θα περάσει στον πρωτότοκο γιο, που συγκέντρωσε θύελλα αντιδράσεων για μια φωτογραφία, ωστόσο Λάουρα και Βαλέρια δε θα μείνει πίσω.

Yes Magazine περιουσία Μενεγάκη και Λάτσιου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share