Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023

Μοίρασαν τα εκατομμύρια Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος: Η κρυφή συμφωνία 13 χρόνια μετά το διαζύγιο - Τι παίρνει καθένα από τα 3 παιδιά τους

Όλα τους θα είναι εξασφαλισμένα

24 Φεβρουαρίου 2023 08:32
Μοίρασαν τα εκατομμύρια Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος: Η κρυφή συμφωνία 13 χρόνια μετά το διαζύγιο - Τι παίρνει καθένα από τα 3 παιδιά τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος έχουν πάρει χωριστούς δρόμους τα τελευταία 13 χρόνια, με το διαζύγιό τους τότε να πέφτει ως «βόμβα» κι ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης αποτέλεσε ο διαμοιρασμός της περιουσίας τους.

Οι δυο τους πάντοτε έχουν ως σημείο αναφοράς τα τρία τους παιδιά, τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια Λάτσιου. Αυτά σκέφτηκαν και τον καιρό, που αποφάσισαν να αλλάξουν ρότα στη ζωή τους και να είναι πια χωριστά, με τη συμφωνία τους να πραγματοποιείται χρόνια αργότερα για το πώς θα τα εξασφαλίσουν.

Σύμφωνα με το «Yes Magazine», το άλλοτε ζευγάρι έκανε τη συμφωνία του και μοίρασε τη διόλου ευκαταφρόνητη περιουσία του, αποφασίζοντας και το τι θα πάρει το καθένα από τα τρία παιδιά. Η μερίδα του λέοντος, φυσικά, θα περάσει στον πρωτότοκο γιο, που συγκέντρωσε θύελλα αντιδράσεων για μια φωτογραφία, ωστόσο Λάουρα και Βαλέρια δε θα μείνει πίσω.

Yes Magazine περιουσία Μενεγάκη και Λάτσιου

Είχαν χωρίσει χρόνια πριν: Το 1ο «σημάδι» διαζυγίου Ελένης Μενεγάκη και Γιάννη Λάτσιου που τότε δεν το κατάλαβε κανείς

Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος ήταν ένα από τα πιο λαμπερά και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ, γι’ αυτό ο χωρισμός του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Η σχέση τους ξεκίνησε όταν ήταν ακόμη μαζί στον «Πρωινό Καφέ», όπου μέσα από τη συνεργασία τους, αναπτύχθηκε ο έρωτας, ο οποίος προβλήθηκε όσο ελάχιστοι και η δημιουργία μία πανέμορφης οικογένειας, με την απόκτηση των τριών παιδιών τους.

Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος έζησαν έναν δυνατό έρωτα

Ο γάμος τους στην Κηφισιά, το 2001, ήταν το κοινωνικό γεγονός της χρονιάς. Η Ελένη Μενεγάκη έμοιαζε με πριγκίπισσα μέσα στο υπέροχο νυφικό της, ενώ κουμπάροι ήταν η Νατάσα Θεοδωρίδου, με την οποία η παρουσιάστρια διατηρεί ακόμη άριστες σχέσεις και ο τότε σύζυγός της Ανδρέας Φουστάνος.

Έναν χρόνο αργότερα, το 2002, ήρθε στη ζωή το πρώτο παιδί τους, ο Αγγελος-Ιωάννης, το 2005 γεννήθηκε η κόρη τους Λάουρα και μετακόμισαν στο καινούργιο σπίτι τους στα Μελίσσια και στις 28 Ιανουαρίου του 2008, γεννήθηκε η Βαλέρια.

Είχαν χωρίσει χρόνια πριν: Το 1ο «σημάδι» διαζυγίου Ελένης Μενεγάκη και Γιάννη Λάτσιου που τότε δεν το κατάλαβε κανείς

Το πρώτο «σημάδι» του διαζυγίου Ελένης Μενεγάκη και Άγγελου Λάτσιου

Όταν ο Γιάννης Λάτσιος αποχώρησε από τον ANT1 και πήγε στον ALPHA, η παρουσιάστρια τον ακολούθησε και ανέλαβε την πρωινή ζώνη του καναλιού της Κάντζας.

Όταν όμως ο Γιάννης Λάτσιος επέστρεψε στο Μαρούσι, πολλοί ήταν εκείνοι που στοιχημάτιζαν ότι θα τον ακολουθούσε και η Ελένη Μενεγάκη, όμως, διαψεύστηκαν.

Το καλοκαίρι του 2009, άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους και παρά το γεγονός ότι προσπάθησαν να σώσουν το γάμο τους, ήρθε ο χωρισμός.

Το ζευγάρι είχε εξομολογηθεί σε δικούς τους ανθρώπους πως θα γνωστοποιήσουν οι ίδιοι το διαζύγιό τους μόλις είναι έτοιμοι. Και αφού ο χωρισμός τους δεν μπορούσε πια να μείνει κρυφός, πήραν την απόφαση της δημόσιας ανακοίνωσης και πλέον προσπαθούν να διατηρούν καλές σχέσεις, για χάρη των παιδιών τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share