Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Το αποκάλυψε η Πάολα: «Γι' αυτό μπήκα στο νοσοκομείο» - Η ανάρτηση της τραγουδίστριας

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, δυστυχώς...»

3 Φεβρουαρίου 2023 20:54
Το αποκάλυψε η Πάολα: «Γι' αυτό μπήκα στο νοσοκομείο» - Η ανάρτηση της τραγουδίστριας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όπως αναφέρει σε ποστάρισμά της η Πάολα, διεγνώσθη με γρίπη τύπου Β και κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία της σε κλινική.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, δυστυχώς η αποψινή μου εμφάνιση στο fever με τον Γιάννη Πλούταρχο, δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί λόγω ασθένειας. Προχθές το βράδυ διεγνώσθη με γρίπη τύπου Β. Χθες το βράδυ λόγω μεγάλης έξαρσης των συμπτωμάτων εισήχθη στην κλινική για την απαραίτητη νοσηλεία και αποθεραπεία. Τα συμπτώματα επιμένουν, όμως πιο ήπια.

Ευελπιστώ αύριο να είμαι καλύτερα και να επιστρέψω για να συναντήσω όλους εσάς ,όπως κάνω τόσα χρόνια με όλη την δύναμη της καρδιάς μου. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την μεγάλη αγάπη σας. Εγώ θα λείπω σήμερα, μα θα σας υποδεχθεί και για τους δυο μας ο αγαπητός Γιάννης Πλούταρχος. Και πάλι σας ευχαριστώ! Να σας έχει ο Θεός καλά».

Ανάρτηση Πάολας για νοσοκομείο

"Κόλαφος" η Πάολα: "Είναι ψέματα..." - Μίλησε έξω από τα δόντια η τραγουδίστρια

Η Πάολα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει πάνω στη σκηνή. Η τραγουδίστρια εξέφρασε επίσης και το παράπονό της, τονίζοντας πως πολλές φορές ακούγονται αναλήθειες σε βάρος της. Με την ευκαιρεία, δείτε την αποκάλυψη για τον μυστικό γάμο.

«Έχω χάσει τον πατέρα μου, ενώ ήμουν στη σκηνή» αποκάλυψε μιλώντας για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα της.

«Το 95% όσων ακούτε για εμένα είναι ψέματα. Δεν με ενδιαφέρει να απασχολώ. Είναι αδύνατον να ξέρουν πράγματα για μένα, τα ξέρουν πολύ λίγοι άνθρωποι. Ο τρόπος που ζω είναι αυτός, που αποκλείεται να ξέρουν οι άνθρωποι κάτι που υπάρχει, εκτός κι αν το δίνουν οι κοντινοί μου» είπε χαρακτηριστικά για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν κατά καιρούς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share