Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Χάζεψαν» όλοι μαζί της: Το καυτό τσιφτετέλι της Πάολα που προκάλεσε απανωτά εγκεφαλικά!

Το «απαγορευμένο» βίντεο της τραγουδίστριας που θα σας αναστατώσει

11 Ιανουαρίου 2023 09:01
«Χάζεψαν» όλοι μαζί της: Το καυτό τσιφτετέλι της Πάολα που προκάλεσε απανωτά εγκεφαλικά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια Πάολα, ανέβηκε στην πίστα και με τα κάλλη της «χάζεψε» τους πάντες με το τσιφτετέλι της. Με αυτό το βίντεο που θα δείτε εδώ να είστε σίγουροι ότι θα πάθετε πλάκα.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Αναστάτωσε το γλέντι: Μελαχρινή καλλονή ανέβηκε στο τραπέζι, χόρεψε τσιφτετέλι και τρέλανε τους πάντες (Video)

Είναι γνωστό ότι αυτή η γυναίκα ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας που μπορεί να φτάσει το μυαλό των αφού είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές και sexy παρουσίες της ελληνικής showbiz.

Σε όποιο μαγαζί κι αν τραγουδάει γίνεται το αδιαχώρητο και με το ζόρι κινείται πάνω στην πίστα αφού τα λουλούδια μπροστά στα πόδια της σχηματίζουν βουνά.

Όσες φορές κι αν την έχουμε δει να χορεύει δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της μιας και πέρα από σέξι έχει κι ένα λίκνισμα άκρως αισθησιακό που κολάζει.

Ο λόγος φυσικά για την εντυπωσιακή Πάολα, που είχε βγει στην πίστα του μαγαζιού όπου εμφανιζόταν, με άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση και πριν ξεκινήσει να τραγουδάει μας χάρισε ένα τσιφτετέλι που… μοίρασε εγκεφαλικά!

Δείτε το βίντεο εδώ

Έτρεχαν να τον μαζέψουν από την πίστα: Παππούς «τα σπάει» με επικό τσιφτετέλι στον Κωνσταντίνο Αργυρό (Video)

Τα βλέμματα «τράβηξε» με το τσιφτετέλι του πάνω στην πίστα ένας παππούς, την ώρα που τραγουδούσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Συγκεκριμένα ο ηλικιωμένος σηκώθηκε να χορέψει τσιφτετέλι με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο. Στην συνέχεια, όπως βλέπουμε στο βίντεο που έχει καταγράψει πιθανόν ένας από τους παρευρισκόμενους που βρέθηκαν για να απολαύσουν τον τραγουδιστή, άνδρας από την ασφάλεια έσπευσε πάνω στην σκηνή και ζήτησε από τον ηλικιωμένο να κατέβει από την πίστα, όπου ερμήνευε ο Κωνσταντίνος Αργυρός..Με την ευκαιρία, δείτε το τσιφτετέλι Ελληνίδας κουκλάρας ηθοποιού.

Βέβαια, να αναφέρουμε πως ο καλλιτέχνης συνέχισε να τραγουδά ανενόχλητος παρά την παρουσία του κυρίου. Να αναφέρουμε πως το σχετικό περιστατικό σημειώθηκε πριν από αρκετό μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Όπως δεν την έχετε ξαναδεί: Η Αθηνά Οικονομάκου χορεύει τσιφτετέλι και «γονατίζει» τους πάντες

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" πάντα φιλοξενεί εξέχουσες προσωπικότητες από το χώρο του θεάματος και έχει τη χαρά πολλές φορές η πίστα της να βλέπει σπάνιους χορούς, ένας εξ αυτών και το παρακάτω τσιφτετέλι. Ο λόγος για την πανέμορφη ηθοποιό Αθηνά Οικονομάκου.

Η ίδια φιλοξενήθηκε στην εκπομπή και μας χάρισε ένα μοναδικό τσιφτετέλι που μας έκανε να μην πιστεύουμε στα μάτια μας. Η ηθοποιός όσο ακούγονταν τα "Χαμοπούλια" από τη μοναδική φωνή της Γλυκερίας εκείνη σηκώθηκε και χόρεψε ένα μοναδικό τσιφτετέλι που "βασάνισε" όλο το αντρικό κοινό. Φυσικά, αυτή δεν είναι η μόνη φορά που η συγκεκριμένη κοπέλα μας αφήνει άφωνους, δείτε εδώ τι συνέβη την τελευταία φορά που βρέθηκε στο ίδιο πλατό.

Δείτε εδώ το αργό και βασανιστικό της τσιφτετέλι:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share