Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

«Υπήρχε θυμός και...»: Κόλαφος η Φαίη Ξυλά για το διαζύγιο της από τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο

Τι εξομολογήθηκε;

19 Ιανουαρίου 2023 19:55
«Υπήρχε θυμός και...»: Κόλαφος η Φαίη Ξυλά για το διαζύγιο της από τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την καρδιά της «άνοιξε» η Φαίη Ξυλά και μίλησε για το διαζύγιό της με τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, για τις σχέσεις και το πόσο σημαντικό είναι το ζευγάρι να κρατά τις ισορροπίες. Παράλληλα, δείτε πως η ηθοποιός έχασε 25 κιλά.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο διαζύγιό της από τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας, ενώ έκανε ειδική αναφορά στο γιο της.

Όπως εξομολογήθηκε ότι και οι δύο θεώρησαν ότι είχε τελειώσει οι σχέση τους χρειαζόταν να πάνε παρακάτω.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει τέλος στη σχέση μας γιατί έχουμε ένα παιδί μαζί, οπότε είμαστε δεμένοι για πάντα. Και πάντα θα είμαστε γονείς του παιδιού και θα νοιαζόμαστε γι’ αυτό και θα συνεργαζόμαστε πολύ καλά, όπως συνεργαζόμαστε για το παιδί μας. Οπότε, δεν τελειώνει η σχέση. Τελειώσαμε σαν ζευγάρι, η σχέση μας εξακολουθεί να υπάρχει.

Φαίη Ξυλά Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)

Περάσαμε 15 υπέροχα χρόνια μαζί, με τα πάνω μας και τα κάτω μας, φυσικά, γιατί οι σχέσεις περνάνε φάσεις. Αλλά φτάσαμε σε ένα σημείο που θεωρήσαμε και οι δύο ότι έχει τελειώσει αυτός ο κύκλος και πρέπει να πάμε παρακάτω. Και νομίζω ότι πολύ σοφά το κάναμε γιατί για να είμαστε και καλοί γονείς πρέπει να είμαστε και πολύ καλά στην προσωπική μας ζωή», δήλωσε η Φαίη Ξυλά.

«Και νομίζω ότι είμαστε καλύτερα τώρα. Όχι, δεν ήταν όλα τέλεια. Περάσαμε κι ένα διάστημα που υπήρχε θυμός και ένταση και στεναχώρια. Περάσαμε όλες τις φάσεις, αλλά νομίζω ότι περάσαμε όλα τα στάδια όσο μπορούσαμε με καλύτερο τρόπο και από τους δύο», κατέληξε η ηθοποιός.

Φαίη Ξυλά: Μεγάλωσε στην Κέρκυρα αλλά δε φαντάζεστε σε ποια χώρα γεννήθηκε!

Η Φαίη Ξυλά είναι μια ηθοποιός με τις δικές της επιτυχίες, αποτελώντας παράλληλα ερωτικό σύμβολο και περνώντας, φυσικά, τις δικές της περιπέτειες, ενώ στο παρελθόν έχει υπάρξει παντρεμένη.

H ίδια έγινε ευρέως γνωστή από τα «Μυστικά της Εδέμ», που αν και δεν ήταν η πρώτη της τηλεοπτική δουλειά, την έκανε να δει το όνομα της να «ανεβαίνει».

Αυτό που ήταν άγνωστο μέχρι σήμερα ήταν η καταγωγή της. Μπορεί η Φαίη Ξυλά να μεγάλωσε στην Κέρκυρα, ωστόσο δεν φαντάζεστε σε ποια χώρα γεννήθηκε.

Φαίη Ξυλά

Γεννημένη στις 8 Μαΐου 1975, η Φαίη Ξυλά πρωτοείδε το φως του κόσμου στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share