Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συγκλονίζει η Φαίη Ξυλά για τον Γιώργο Κιμούλη: "Ήταν η χειρότερη μου συνεργασία" (video)

Ακόμη μία ηθοποιός κάνει απίστευτες αποκαλύψεις για τον Γιώργο Κιμούλη

27 Ιανουαρίου 2021 14:38
Συγκλονίζει η Φαίη Ξυλά για τον Γιώργο Κιμούλη:

Φαίη Ξυλά: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με την καταγγελία της Ζέτας Δούκας για την ψυχική και σωματική βία που υπέστη από τον ηθοποιό, Γιώργο Κιμούλη. Επίσης η Εβελίνα Παπούλια δεν πήρε θέση σχετικά με την υπόθεση αλλά ήρθε σε μία μικρή κόντρα με την Φαίη Σκορδά.

Συγκεκριμένα ακόμη μία ηθοποιός βγήκε στο προσκήνιο όπου και αποκάλυψε την επαγγελματική της σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη αλλά και γενικά την τοποθέτηση της σε όλη αυτή την υπόθεση.

Ακόμη μία ηθοποιός κάνει αποκαλύψεις.

Φαίη Ξυλά: Οι τοποθετήσεις της σχετικά με την συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη

Ειδικότερα η Φαίη Ξυλά μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε!», στο Open, το πρωί της Τετάρτης 27 Ιανουαρίου και αναφέρθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τον Γιώργο Κιμούλη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε η ηθοποιός:

«Ήταν από τις πιο δύσκολες ίσως η χειρότερη συνεργασία μου αυτή με τον Γιώργο Κιμούλη. Από εκεί και πέρα έβαλα τα όρια μου με αποτέλεσμα να έχουμε μια συνεργασία χωρίς καμία επαφή, που δεν μιλούσαμε μεταξύ μας. Διεκπεραιώθηκε η συνεργασία, πολύ δύσκολα και ψυχοφθόρα γιατί δεν είναι ευχάριστες αυτές οι είδους οι συνεργασίες.

Θεωρώ απαράδεκτο ο οποιοσδήποτε να εκμεταλλεύεται τη θέση του ως σκηνοθέτης ή ως θιασάρχης. Αν η κοπέλα δέχτηκε σωματική ή λεκτική βία ή όλα αυτά που περιγράφει είναι καταδικαστέο. Εμείς με τον Γιώργο Κιμούλη είχαμε άλλα ζητήματα που αν τα πω μειώνουμε το περιστατικό».

Δείτε αναλυτικά το βίντεο:

Νάντια Κοντογεώργη: «Ανακαλώ όλες τις φορές που έφευγα από πρόβες κλαίγοντας και τρέμοντας»

Η Νάντια Κοντογεώργη σόκαρε με την εξομολόγηση της αναφορικά με τις φορές που βίωσε στο παρελθόν και στον χώρο του θεάτρου κάποιου είδους κακοποίηση.

Μετά την Ζέτα Δούκα και την καταγγελία της στον Γιώργο Κιμούλη σχετικά με την βία που υπέστη η ηθοποιός, η Νάντια Κοντογεώργη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα μακροσκελές κείμενο ενώ ευχαρίστησε και την Ζέτα για την γενναία της πράξη.

Η Νάντια Κοντογεώργη έγραψε χαρακτηριστικά: «Τοποθετήθηκα και στην έναρξη της εκπομπή χθες σε σχέση με την σπουδαιότητα της κίνησης της Ζέτας.

Όσο περνούν οι ώρες όμως, ανακαλώ όλες τις φορές στη ζωή μου που βίωσα τη σεξουαλική παρενόχληση, λεκτική βία, ψυχολογική βία, σωματική βία, τις φορές που έφευγα από πρόβες κλαίγοντας και τρέμοντας, τις φορές που ξυπνούσα και δεν ήθελα να πάω στο γύρισμα ή στο θέατρο που λάτρευα επειδή κάποιος ΄΄η κάποια συνάδελφος ή σκηνοθέτης έχρηζε ψυχιατρικής βοήθειας αλλά αντ΄ αυτού “όφειλα” να υποστώ τις συμπεριφορές τους νιώθοντας πως εγώ κάνω κάτι λάθος.

Προσπάθησα να είμαι ευγενής, να κάνω ψυχοθεραπεία, να ατσαλωθώ για να το διαχειρίζομαι στο μέλλον καλύτερα. Τώρα ξέρω ότι δεν έκανα εγώ κάτι λάθος, ότι δεν έπρεπε να το διαχειριστώ καλύτερα. Τώρα πια Ζέτα θα ξέρουμε ότι δεν είναι οκ. Οι κανόνες άλλαξαν ήδη. Όταν τα θέατρα ανοίξουν θα είναι και οι ψυχές μας ορθάνοιχτες».

«Τώρα πια Ζέτα θα ξέρουμε ότι δεν είναι οκ!»

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share