Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Ούτε Βίσση ούτε Πάνια: Η τραγουδίστρια που... τρέλανε τον Νίκο Καρβέλα μετά το διαζύγιο με την παρουσιάστρια

Δεν κράτησε για πολύ ο έρωτάς τους...

19 Δεκεμβρίου 2022 12:17
Ούτε Βίσση ούτε Πάνια: Η τραγουδίστρια που... τρέλανε τον Νίκο Καρβέλα μετά το διαζύγιο με την παρουσιάστρια
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Καρβέλας κατά καιρούς έχει σχολιαστεί και για την προσωπική του ζωή, έχοντας παντρευτεί δύο φορές κι έχοντας τρία παιδιά, με άλλες σχέσεις του να περνούν σε δεύτερο πλάνο.

Πολλοί θυμούνται την Άννα Βίσση και την Αννίτα Πάνια. Για την πρώτη είναι... ολόκληρη ιστορία. Οι δυο τους γνωρίστηκαν για καλλιτεχνικούς σκοπούς, ωστόσο η γνωριμία τους έμελλε να είναι μοιραία! Η ανερχόμενη τότε ταλαντούχα τραγουδίστρια σπεύδει να τον βρει στο σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο. Εκείνη με την πρώτη ματιά δεν θα νιώσει απολύτως τίποτα.

Αντιθέτως εκείνος θα τη φλερτάρει από το πρώτο λεπτό. Και η Άννα θα ενδώσει πολύ αργότερα και η σχέση τους θα εξελιχθεί σε έναν θυελλώδη έρωτα που θα ολοκληρωθεί με τον γάμο τους και την απόκτηση της κόρης τους Σοφίας.

Στις 14 Μαΐου 1983, η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας παντρεύτηκαν με κουμπάρο τον τότε πρόεδρο της κυπριακής δημοκρατίας Σπύρο Κυπριανού. Τα χρόνια που ακολούθησαν, παγιώθηκαν ως καλλιτεχνικό ζευγάρι και ως ένα από τα πιο επιτυχημένα στην ελληνική δισκογραφία.

Το 1992 όμως Βίσση και Καρβέλας έδωσαν ουσιαστικό τέλος στην έγγαμη συμβίωσή τους, συνέχισαν όμως να μένουν στο ίδιο σπίτι και να συνεργάζονται. Μέχρι σήμερα, η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας διατηρούν μια βαθιά σχέση αγάπης. Οι δυο καλλιτέχνες ουσιαστικά δεν χώρισαν ποτέ, ήταν πάντα μαζί με τα πράγματα που τους δένουν να είναι περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν, με την τραγουδίστρια να κάνει το δικό της απολογισμό.

Ακόμη μια σχέση του Νίκου Καρβέλα που συζητήθηκε όσο καμία ήταν εκείνη με την παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα έγραφαν τότε ότι ο «γάμος τους θα μείνει στην ιστορία».

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 29 Απριλίου του 2010. Ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια έφτασαν μαζί στο «Politia Tennis Club», λίγο μετά της 21:00 το βράδυ. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης οδηγούσε το αυτοκίνητο και έφτασαν παρέα με τον γιο τους Αντρέα, τον οποίο κρατούσε η παρουσιάστρια.

Ο Νίκος Καρβέλας είχε φορέσει ένα απλό μαύρο κοστούμι και λευκά αθλητικά παπούτσια, ενώ η Αννίτα Πάνια έκανε τη διαφορά, με ένα κατακόκκινο φόρεμα. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά και ο Κώστας Δροσόπουλος.

Το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει διαζύγιο μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας, ωστόσο κράτησε άριστες σχέσεις για χάρη του γιου τους, Ανδρέα. Η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας μέχρι σήμερα διατηρούν στενή φιλία, ενώ πέρσι ο συνθέτης έμενε στο σπίτι της παρουσιάστριας στην Καλαμάτα με την τωρινή του σύντροφο, Έλενα Φερεντίνου.

Η σχέση μετά την Πάνια που γρήγορα ξεχάστηκε

Ακόμη μια από τις όμορφες κυρίες που βρέθηκαν στο πλευρό του Νίκου Καρβέλα ήταν και η γνωστή τραγουδίστρια Χριστίνα Αναγνωστοπούλου. Οι δυο τους απασχόλησαν αρκετά τα μέσα ενημέρωσης εκείνη την εποχή με τη σχέση τους, η οποία ωστόσο δεν κράτησε πολύ.

Νίκος Καρβέλας και Χριστίνα Αναγνωστοπούλου

Η τραγουδίστρια και ο μουσικοσυνθέτης μπορεί να χώρισαν, ωστόσο διατηρούν φιλικές σχέσεις. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει πριν μερικούς μήνες κατά την διάρκεια της βόλτας τους.

Η Χριστίνα Αναγνωστοπούλου αποφάσισε ν’ απομακρυνθεί από τον χώρο του τραγουδιού και τα ίχνη της χάθηκαν μέχρι την στιγμή που ο Νίκος Καρβέλας της πρότεινε να συμμετέχει στο μιούζικαλ «Δαίμονες».

Η τραγουδίστρια έκανε comeback μ’ ένα τραγούδι με τίτλο «Αλεπού» και όπως βλέπουμε μέσα από τα social media βρίσκεται στην καλύτερή της φάση, καθώς η εικόνα της είναι πολύ ανανεωμένη και εκείνη δείχνει να την απολαμβάνει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share