Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Έκλαιγε με αναφιλητά η Λιάνα Κανέλλη: "Δεν επιτρέπω σε κανέναν..." - Η στιγμή που την εξόργισε

Ξέσπασε δημόσια

9 Δεκεμβρίου 2022 15:23
Έκλαιγε με αναφιλητά η Λιάνα Κανέλλη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για ένα από τα πιο σοκαριστικά σκηνικά που έχει βιώσει ποτέ στην ζωή της έκανε λόγο η Λιάνα Κανέλλη πριν κάποια χρόνια, με την βουλευτή να κλαίει με αναφιλητά κατα την περιγραφή της. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψή της για το πρόβλημα υγείας της.

Λίγο μετά το αποτρόπαιο σκηνικό βίας με τον Ηλία Κασιδιάρη και θύμα την ίδια, η Λιάνα Κανέλλη είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου. Τότε, οι συντελεστές της εκπομπής «Συντέλεια» επιχείρησαν να αστειευτούν μαζί της φορώντας γάντια του μποξ και κρατώντας σημαία.

«Δεν επιτρέπω σε κανέναν να αστειεύεται με τη βία με σημαία και γάντια του μποξ », δήλωσε-μεταξύ άλλων- η κ. Κανέλλη, έντονα φορτισμένη και με αναφιλητά. "Ο εξωραισμός αυτών των πράξεων είναι η αιτία για την άνοδο του φασισμού", είπε η βουλευτής.

Ήταν άγνωστο σε όλους: Αυτός ο δημοσιογράφος είναι βαφτισιμιός της Λιάνας Κανέλλη (photo)

Εκτός από περήφανη μαμά η Λιάνα Κανέλλη έχει κάθε λόγο για να είναι και περήφανη νονά, καθώς ο βαφτισιμιός της είναι ένα γνωστό πρόσωπο της showbiz, που μάλιστα είχε λάβει μέρος και στο Survivor 5.

Ο λόγος για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο οποίος πριν χρόνια είχε αποκαλύψει στην εκπομπή “SPATAlive” ποια είναι η νονά του. Με μια φωτογραφία που έδειξαν στην εκπομπή του Δημήτρη Ουγγαρέζου και της Μαίρης Συνατσάκη είδαμε την βάπτιση του μικρού Λάμπρου Κωνσταντάρα που τον κρατάει η νονά του Λιάνα Κανέλλη.

Ο δημοσιογράφος δήλωσε χαρακτηριστικά: “ Στην επόμενη βάφτιση από την δική μου, ήταν ένα κοριτσάκι με το οποίο τα φτιάξαμε όταν ήμουν 16 χρόνων. Με την ευκαιρία αυτή είναι η βίλα της Λιάνας Κανέλλη στα Βόρεια προάστια.

Λάμπρος Κωνσταντάρας βαφτισιμιός Λιάνας Κανέλλη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share