Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023

«Όταν είχε όγκο στον εγκέφαλο...»: Η Νανά Παλαιτσάκη είπε την...σκληρή αλήθεια για τη Λιάνα Κανέλλη

Τι εξομολογήθηκε;

29 Νοεμβρίου 2022 14:43
«Όταν είχε όγκο στον εγκέφαλο...»: Η Νανά Παλαιτσάκη είπε την...σκληρή αλήθεια για τη Λιάνα Κανέλλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λιάνη Κανέλλη συνδέεται με βαθιά φιλία χρόνων με την Νανά Παλαιτσάκη και όπως είχε αποκαλύψει στο παρελθόν η τελευταία της έχει σταθεί σε πολύ δύσκολες περιόδους της ζωή της.

Ειδικά, όταν προέκυψαν προβλήματα υγείας τόσο στην Νανά Παλαιτσάκη, όσο και στο στενό οικογενειακό της περιβάλλον, η γνωστή πολιτικός ήταν πάντα στο πλευρό της...βράχος και την βοηθούσε έμπρακτα. Με την ευκαιρία, δείτε πώς ήταν πριν 40 χρόνια η Λιάνα Κανέλλη στα νιάτα της.

Νανά Παλαιτσάκη

Η μια έχει σταθεί στην άλλη στα εύκολα και στα δύσκολα και αυτό γνωστοποιήθηκε, έπειτα από μία εξομολόγηση καρδιάς της Νανάς Παλαιτσάκη:

«Η Λιάνα Κανέλλη και η Φωτεινή Πιπιλή είναι κολλητές μου. Δεν μπορώ όμως, να τις δω ως πολιτικούς. Η Λιάνα, μόλις υποψιάστηκε πως έχω υποτροπή στην υγεία μου, άφησε το Στρασβούργο και γύρισε να δει τι έχω. Αυτοί είναι οι φίλοι καρδιάς» εξήγησε στο people και συνέχισε: «Εκείνη κρατούσε τη μητέρα μου στο νοσοκομείο όταν είχε όγκο στον εγκέφαλο κι εγώ έκανα βάρδια στη δική της μάνα που είχε καρκίνο»

Λιάνα Κανέλλη: «Έτσι αγόρασα τη βίλα στην Εκάλη» - Τα 90.000.000 δραχμές και το δάνειο

Η Λιάνα Κανέλλη είναι μια από τις πιο δυναμικές γυναίκες στην Ελλάδα και, φυσικά, στον πολιτικό χώρο, με την ίδια να έχει δημιουργήσει τη δική της καριέρα μέσα, κυρίως, από τη δημοσιογραφία και την πολιτική. Φυσικά, όπως για κάθε μητέρα, μεγάλη αδυναμία της είναι ο γιος της.

Η βίλα για την οποία κατηγορήθηκε και η απάντησή της

Η Κανέλλη, επίσης, έχει κατηγορηθεί για τη βίλα, που κατέχει στην Εκάλη. Η ίδια είχε δώσει τη δική της απάντηση προ ετών στο περιοδικό Crash, εξηγώντας πως αγόρασε το σπίτι από μια συμμαθήτρια της μητέρας της αντί 90 εκ. δραχμών με δάνειο:

«Αγόρασα το σπίτι από μία συμμαθήτρια της μητέρας μου ,που ήθελε να μετακομίσει. Το αγόρασα 90.000.000 δραχμές με δάνειo, το οποίο ξεχρέωσα τον περασμένο μήνα», λέει χαρακτηριστικά και στη συνέχεια κατηγορεί όσους συνδέουν τον τόπο διαμονής με την «ιδεολογία»:

λιάνα κανέλλη

«Ο τόπος του σπιτιού προδιαγράφει την πολιτική σκέψη; Δεν υπάρχει ΚΥΠατζής στο Πέραμα, καθίκι στο Κολωνάκι και σταλινικός στην Βουλιαγμένη;» αναρωτιέται και στη συνέχεια εξηγεί από που προήλθε το όνομα Εκάλη:

«Η Εκάλη, πήρε το όνομα της από μια γριά, καθώς ο Θησέας, πηγαίνοντας προς τον Μαραθώνα για να πιάσει τον ταύρο, βρήκε καταφύγιο στην καλύβα μιας γριάς, την οποία λέγανε Εκάλη. Η γριά του υποσχέθηκε πως θα έκανε θυσία για να πετύχει η αποστολή του και γυρνώντας ο Θησέας από τον Μαραθώνα, θέλησε να βρει και πάλι την γριά, η οποία όμως είχε πεθάνει. Προς τιμήν της ανήγειρε το ιερό του Εκάλειου Διός» εξηγεί η βουλευτής του ΚΚΕ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share