Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023

Η μεγάλη στροφή στη ζωή του Πάνου Μιχαλόπουλου: «Δε θέλω να ξέρω...»

Η αλλαγή που έκανε και η σημερινή του καθημερινότητα

24 Νοεμβρίου 2022 10:23
Η μεγάλη στροφή στη ζωή του Πάνου Μιχαλόπουλου: «Δε θέλω να ξέρω...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μεγάλη στροφή έκανε στη ζωή του τα τελευταία χρόνια ο Πάνος Μιχαλόπουλος, ο οποίος σήμερα μένει στη γενέτειρά του, την Καλαμάτα, ασχολούμενος με τις αγροτικές δουλειές του.

Το μόνο που βλέπει στην τηλεόραση, όπως αποκάλυψε και στην Espresso, είναι για να μάθει τις αθλητικές ειδήσεις. «Δεν ασχολούμαι καθόλου με όσα συμβαίνουν εκεί έξω. Ζω σε έναν άλλο κόσμο πολύ πιο ήρεμο. Δεν θέλω να ξέρω τι γίνεται γύρω μου. Θέλω να είμαι ευτυχισμένος με τα λίγα και τα απλά της ζωής», είπε ο ηθοποιός.

Ο ηθοποιός, που αναφέρθηκε και όσα τον στιγμάτισαν στη ζωή του σε άλλη περίπτωση, μίλησε και εξομολογήθηκε ότι δεν αναπολεί τίποτα από το παρελθόν.

Ο λόγος που αποσύρθηκε και η νοσταλγία του

«Απλώς νοσταλγώ κάποιους ανθρώπους που είχαμε φιλία από εκείνα τα χρόνια. Όλα τα άλλα πέρασαν και είναι απλές αναμνήσεις», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Είμαι στην Καλαμάτα και ασχολούμαι με την πατρική γη. Δεν με ενδιαφέρουν ούτε το θέατρο ούτε η τηλεόραση και η ζωή μου είναι σε άλλο στάδιο από αυτό που ζούσα έως τότε που πήρα την απόφαση να αποσυρθώ».

Μιλώντας για τη συνειδητή απόφαση που πήρε εξηγεί πως από τότε που αποχώρησε δεν έχει εμφανιστεί ξανά πουθενά. «Για μένα αυτή η απόφαση δεν ήταν κάτι δύσκολο γιατί πάντα πατούσα γερά στα πόδια μου. Δεν με ενδιέφερε να διατηρήσω την εικόνα μου ούτε τίποτα τέτοιο, το οποίο θεωρώ και ματαιόδοξο. Έκανα μία δουλειά. Ως δουλειά είπα ‘τελείωσα, δεν έχω να δώσω τίποτα άλλο κι έτσι έφυγα’. Ακούω πολλές φορές να λένε ‘είναι επώδυνο για έναν καλλιτέχνη να φεύγει’. Όχι, για εμένα δεν ήταν καθόλου επώδυνο. Ξέρεις πόση ευτυχία μου προσφέρει να ασχολούμαι με τα δέντρα, την καλλιέργεια και την αγροτική ζωή; Παίρνω ζωή απ’ όλο αυτό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share