Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Τελείωσα, δεν έχω τίποτα άλλο…»: Η σπάνια εξομολόγηση του Πάνου Μιχαλόπουλου

Τι αποκάλυψε για πρώτη φορά;

22 Νοεμβρίου 2022 11:51
«Τελείωσα, δεν έχω τίποτα άλλο…»: Η σπάνια εξομολόγηση του Πάνου Μιχαλόπουλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος έχει εδώ και πολλά χρόνια αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, όντας πια στην Καλαμάτα και έχοντας αλλάξει επάγγελμα, σε μια απόφαση απόλυτα συνειδητή.

Από τις σπάνιες φορές που παραχωρεί συνεντεύξεις ο ηθοποιός, μίλησε στην εφημερίδα «Espresso» και εξομολογήθηκε ότι δεν αναπολεί τίποτα από το παρελθόν. Με την ευκαιρία, δείτε πόσα λεφτά έπαιρνε όταν δούλευε στην τηλεόραση.

Τα λόγια του Μιχαλόπουλου για την απόσυρσή του

«Απλώς νοσταλγώ κάποιους ανθρώπους που είχαμε φιλία από εκείνα τα χρόνια. Όλα τα άλλα πέρασαν και είναι απλές αναμνήσεις», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Είμαι στην Καλαμάτα και ασχολούμαι με την πατρική γη. Δεν με ενδιαφέρουν ούτε το θέατρο ούτε η τηλεόραση και η ζωή μου είναι σε άλλο στάδιο από αυτό που ζούσα έως τότε που πήρα την απόφαση να αποσυρθώ».

πάνος μιχαλόπουλος μπλε πουκάμισο

Μιλώντας για τη συνειδητή απόφαση που πήρε εξηγεί πως από τότε που αποχώρησε δεν έχει εμφανιστεί ξανά πουθενά. «Για μένα αυτή η απόφαση δεν ήταν κάτι δύσκολο γιατί πάντα πατούσα γερά στα πόδια μου. Δεν με ενδιέφερε να διατηρήσω την εικόνα μου ούτε τίποτα τέτοιο, το οποίο θεωρώ και ματαιόδοξο. Έκανα μία δουλειά. Ως δουλειά είπα ‘τελείωσα, δεν έχω να δώσω τίποτα άλλο κι έτσι έφυγα’. Ακούω πολλές φορές να λένε ‘είναι επώδυνο για έναν καλλιτέχνη να φεύγει’. Όχι, για εμένα δεν ήταν καθόλου επώδυνο. Ξέρεις πόση ευτυχία μου προσφέρει να ασχολούμαι με τα δέντρα, την καλλιέργεια και την αγροτική ζωή; Παίρνω ζωή απ’ όλο αυτό».

Βαθύτατη θλίψη για τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Ήταν μια τρυφερή γυναίκα...»

Πριν πολλά χρόνια ο Πάνος Μιχαλόπουλος είχε βρεθεί δίπλα στην Τασσώ Καββαδία, η οποία έκανε την γιαγιά του στη σειρά «Για μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο».

Όπως ήταν φυσικό οι δυο τους ανέπτυξαν μια στενή φιλία και όταν έφυγε από τη ζωή η γνωστή ηθοποιός το 2010, ο Πάνος Μιχαλόπουλος ήταν από τους πρώτους που είχαν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια γι' αυτή. Με την ευκαιρία δείτε όσα δεν ξέρατε για την Τασσώ Καββαδία: Η «κακιά» του ελληνικού κινηματογράφου που οι θεατές μισούσαν.

Τότε είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Υποδυόταν τη γιαγιά μου. Μια Κρητικιά που δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί της. Ηταν μια τρυφερή γυναίκα χωρίς έπαρση και ίχνος ανταγωνισμού, που την είχαμε αγαπήσει και την είχαμε στα όπα-όπα. Μου είχε κάνει εντύπωση ότι ερχόταν πιο μπροστά από όλους στο γύρισμα, ποτέ δεν κουράστηκε και δεν ξέχναγε ούτε μία ατάκα, κάτι σπάνιο στους μεγάλους ανθρώπους».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share