Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Σούσουρο με την Ελένη Μενεγάκη: «Ακουγόταν λαχανιασμένη» - Η… πικάντικη αποκάλυψη για στενή συνεργάτιδά της

«Και με άλλον μου είχε συμβεί αυτό παλιά...»

23 Σεπτεμβρίου 2022 20:10
Σούσουρο με την Ελένη Μενεγάκη: «Ακουγόταν λαχανιασμένη» - Η… πικάντικη αποκάλυψη για στενή συνεργάτιδά της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα παιχνίδι ερωτήσεων που έπαιξε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σήμερα στην εκπομπή “Ελένη” με την Κατερίνα Ζαρίφη που ήταν η καλεσμένη έκανε την παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη να προχωρήσει σε μια “πικάντικη” αποκάλυψη για μια στενή της συνεργάτιδα και πιο συγκεκριμένα την αρχισυντάκτριά της Ελένη Γελαλή.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: «Βόμβα» από Άννα Βίσση: «Ο Νίκος Καρβέλας ήταν κρυφά ερωτευμένος με την Ελένη Μενεγάκη»

«Έχεις αγνοήσει ποτέ τηλεφωνική κλήση της Ελένης Μενεγάκη;» ήταν η ερώτηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου που έκανε την Ελένη Μενεγάκη να αναρωτηθεί, «Εμένα γιατί με μπερδεύετε σε αυτά;»

«Δεν έχω διότι θα πάθαινα μαρμάρωση ό,τι κι αν έκανα μετά. Δεν έχω, δεν έχω ούτε εγώ ούτε η Ελένη Γελαλή» απάντησε η Κατερίνα Ζαρίφη ενώ όταν η παρουσιάστρια της είπε ότι σίγουρα θα το έχει κάνει κάποια στιγμή που ήταν με κάποιον σύντροφό της σε πιο τρυφερές στιγμές η Κατερίνα Ζαρίφη απάντησε, «Δεν είχα και αν θυμάσαι το είχα σηκώσει και μου λες, ¨τι κάνεις αυτή τη στιγμή” και σου απάντησα, “δεν αγνοώ την κλήση σου, άσε τι κάνω”».

Τότε, η Ελένη Μενεγάκη έκανε την αποκάλυψη για την αρχισυντάκτριά της,

«Και με άλλον μου είχε συμβεί αυτό παλιά που τον είχα διακόψει έτσι σε τρυφερή στιγμή. Η Ελένη πάνω ήταν. Την είχα πάρει τηλέφωνο πριν από χρόνια για ένα τραγούδι του Καραφώτη που άκουσα. Ακουγόταν λαχανιασμένη αλλά εγώ συνέχιζα κανονικά, “άκουσα ένα τραγούδι, ποιος το λέει;” και έτσι όπως την άκουγα τη ρώτησα αν τρέχει. Την άλλη μέρα μου το είπε. Τη ρώτησα τι συνέβη γιατί την άκουσα χάλια και μου λέει, “ήταν η στιγμή ακατάλληλη”. “Καλά, και το σήκωσες; Μην το ξανακάνεις” της λέω» είπε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share