Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από Άννα Βίσση: «Ο Νίκος Καρβέλας ήταν κρυφά ερωτευμένος με την Ελένη Μενεγάκη»

Αποκάλυψη-σοκ από την τραγουδίστρια

23 Σεπτεμβρίου 2022 17:03
«Βόμβα» από Άννα Βίσση: «Ο Νίκος Καρβέλας ήταν κρυφά ερωτευμένος με την Ελένη Μενεγάκη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άννα Βίσση συναντήθηκε μέσω σύνδεση τηλεοπτικά με την Ελένη Μενεγάκη μετά από αρκετό καιρό και οι δυο τους είχαν πολλά να πουν και κυρίως να θυμηθούν…Παράλληλα δείτε τι είπε ο Γιώργος Νταλάρας για την Άννα Βίσση.

Ήταν όμως μια συγκεκριμένη ανάμνηση την οποία συνόδευσε και από μία αποκάλυψη η Άννα Βίσση. Αποκάλυψη που αναστάτωσε την Ελένη Μενεγάκη.

«Να σου πω κάτι Ελένη μου, κάθομαι εδώ σε αυτή την πισίνα. Θυμάσαι που είχαμε εκπομπή εδώ με τον Καρβέλα; Σε είχε τρελάνει ο Καρβέλας τότε. Πρέπει να ήταν και κρυφά ερωτευμένος μαζί σου», είπε η Άννα Βίσση.

Η Ελένη Μενεγάκη, η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που άκουγε, απάντησε: «Σιγά ρε Άννα. Τι είναι αυτά που λες τώρα; Τι είναι αυτά που μου λες σήμερα; Σήμερα μου τα λες; Μετά από 25 χρόνια»;

Δείτε το βίντεο

«Κόλαφος» η Άννα Βίσση για Νίκο Καρβέλα: «Κάναμε δύο χρόνια να μιλήσουμε – Πονούσα κάθε μέρα που ξυπνούσα»

Έναν άγνωστο καυγά της με τον Νίκο Καρβέλα, ο οποίος μάλιστα διήρκεσε αρκετά μεγάλο διάστημα, αποκάλυψε η Άννα Βίσση. «Μία δύσκολη στιγμή ήταν που μάλωσα με τον Νίκο και κάναμε δύο χρόνια να μιλήσουμε. Ήταν η πιο στενάχωρη περίοδος στη ζωή μου» είπε η τραγουδίστρια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα».

«Πονούσα κάθε μέρα που ξυπνούσα, αλλά ήμουν εγωίστρια. Μας έκανε καλό αυτό όμως, γιατί όταν ξανά συναντηθήκαμε ήταν συγκινητικό, ανανεωτικό, βρήκαμε καινούργια πράγματα να πούμε» συνέχισε.

«Εγώ πήρα τον Νίκο να τα βρούμε. Η Σοφία μιλούσε και στον πατέρα της και σ’ εμένα γιατί μας έβλεπε και τους δύο πολύ στεναχωρημένους» κατέληξε η Άννα Βίσση.

Σε ερώτηση για το αν της έχει ποτέ κάτι για την επιλογή των συντρόφων της ο Νίκος Καρβέλας, η Άννα Βίσση εξομολογήθηκε γελώντας ότι το πρώτο διάστημα μετά τον χωρισμό τους, της έκανε κάποια… σχόλια, όπως «είναι δυνατόν με αυτόν;».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share