Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023

Αποκαλυπτικός ο Γιώργος Νταλάρας για το παρελθόν του: «Με την Άννα Βίσση...»

Τι αποκάλυψε για τη σχέση τους;

13 Σεπτεμβρίου 2022 12:44
Αποκαλυπτικός ο Γιώργος Νταλάρας για το παρελθόν του: «Με την Άννα Βίσση...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο κανάλι Tv One της Κύπρου και τον Παντελή Παναγιώτου είχε δώσει συνέντευξη πριν μερικά χρόνια ο Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος μίλησε και για την Άννα Βίσση.

Δείτε επίσης: Τεράστια περιουσία για τον Γιώργο Νταλάρα: Αυτό είναι το εξοχικό του στη Σύρο (photo)

«Δεν έχω ιδέα ποιος έκοψε την Άννα Βίσση από το Instagram μου, δεν το χρησιμοποιώ εγώ. Η ιστορία δεν σβήνει, όποιος έκοψε τη φωτογραφία, μάλλον λάθος του είναι, ατυχία κιόλας. Έχω να δω την κυρία Βίσση πάρα πολλά χρόνια, ούτε ξέρω τι κάνει. Δεν έχουμε κρατήσει καθόλου επαφές. Έχει αλλάξει πολύ ο τρόπος της αντίληψής μας για τη ζωή, για την κοινωνία, για την πολιτική, για την τέχνη. Δεν μας βγάζει πουθενά, δεν υπάρχει τίποτα παράλληλο. Δεν συμβαίνει τίποτα με την κυρία Βίσση», είπε ο Γιώργος Νταλάρας.

Νταλάρας Βίσση νέοι

Τα λάθη και η φήμη που τη θεωρεί αρρώστια

«Έχω κάνει λάθη πολλά. Τα λάθη όμως των ανθρώπων είναι η βελτίωσή τους, είναι τα σκαλοπάτια για τη βελτίωση της ζωής τους». Όσον αφορά ωστόσο για λάθη που έχει κάνει και έχουν στοιχίσει σε άλλους, ο Γιώργος Νταλάρας δήλωσε: «θα ήθελα να μου αναφέρουν τα λάθη που έχω κάνει προς άλλους. Τα λάθη που έχω κάνει προς την κοινωνία».

Στη συνέχεια μίλησε και για τις επιθέσεις που έχει δεχτεί κατά καιρούς. Ο ερμηνευτής δήλωσε ότι κανείς δεν κατάλαβε ότι ο ίδιος είδε την Κύπρο σαν συνέχεια της Σμύρνης που είχε καταγωγή αλλά και ότι δεν πήρε χρήματα για τις συναυλίες που έκανε.

«Δεν ήξερα ότι η πορεία μου θα γίνει συζητήσιμη. Αυτό το μεγάλο όνομα που αποκτήθηκε εγώ δεν το θέλω, η φήμη είναι αρρώστια, έτσι πιστεύω. Κάποιος πρέπει να παίρνει την αναγνώριση που του αξίζει αλλά σε μια κοινωνία με μέτρο. Σε μια κοινωνία χωρίς μέτρο μπορεί να σε εκτιμούν για τη δουλειά σου και την ίδια στιγμή να εκτιμούν κάποιον άλλον που βγάζει τον πισινό του στο Σύνταγμα. Αυτό θέλει ταλέντο και εγώ δεν το έχω. Εγώ μέσα μου δεν πιστεύω ότι υπάρχει κανένα μεγάλο όνομα και κανένα αστέρι. Η φήμη δεν μου αρέσει πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share